Beskrivning

HYDRAPAK VELOCITY 1.5L

Rek butikspris: 530 kr

Färg: Malibu Blue

Amerikanska Hydrapak har designat och producerat flexibla vätskesystem sedan 2001 – vattenflaskor, mjuka och komprimerbara vattenflaskor, vätskebehållare och vätskeblåsor. De är absolut en av de största och mest erkända aktörerna i premiumklassen. Väldigt många professionella atleter och äventyrare världen över förlitar sig på deras produkter dagligen.

Innovativ och mångsidig mjuk vattenbehållare i smalare profil som fungerar mycket bra till användningsområden som ultratrail, cykelsport, multisport, skitouring, adventure raceing, mm.

Velocity från Hydrapak är en mycket slitstark och extremt lätt vätskebehålllare.med bred öppning som gör den enkel att fylla på och rengöra. Dess följsamama och lätt elastiska TPU-material gör att den passar bra i väldigt många av marknadens vätskevästar och vätskeanpassade ryggsäckar för löpning och cykel. Det är ingen slump att många stora ledande varumärken (The North Face, Salomon, mfl) låtit Hydrapak tillverka de vätskblåsorna som följer med i deras vätskevästar och ryggsäckar. Detta är även originalet som många design-kopierat i sämre kvalitativa versioner.

Hydrapak Velocity vätskeblåsor är tillverkad i extremt slitstarkt TPU med RF svetsade sömmar för elasticitet och hållbarhet och fungerar i ett brett temperaturspann (kan frysas - max temp 60° C / 140° F). Kapacitetsmått på flaskan gör att du kan mäta innehåll och hålla koll på ditt vattenintag.

Specifikationer:

  • Material: Thermoplastic Polyurethane; HDPE, (Silicone, Polyester)

  • Volym: 1,5 L

  • Vikt: 125 g

  • Höjd: 127 mm

  • Längd: 50 mm

  • Bredd: 260 mm

  • Bred öppning gör den lätt att fylla och diska

  • Passar de flesta löparvästar/ryggsäckar på markaden.

  • 100% BPA & PVC free

  • Temperaturspann: max temp 60° C / 140° F

(sökord: vätskeblåsa Hydrapak 1.5L rea, vätskeblåsa Hydrapak 1.5L rea, vatttenbehållare ryggsäck Hydrapak, vätskeblåsa ryggsäck 1.5L, vätskblåsa cykelryggsäck, vätskeblåsa löparväst rea, vätskeblåsa löpning Hydrapak ) rea)

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 625200221

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HYDRAPAK VELOCITY 1.5L, Hydrapak vätskebehållare ryggsäck

Pris

290 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 392 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?