Beskrivning

CAMELBAK WOMENS CIRCUIT VEST 1.5L (35 % rabatt - lagerrensning utgående färg!)

Rek butikspris: 1100 kr

Passar: Damer (Bröstomfång 61-127 cm)

Packvolym: 5 liter (3.5L förvaring + vätskeblåsa 1.5L)

Ultralätt teknisk vätskeväst för löpning, utformad för damer.

Circuit Vest 50 från Camelbak är en ultralätt löparväst för damer som kommer med ett vätskesystem (1.5 liter) för ca 2+ timmars fysisk aktivitet. Ryggpanelen är tillverkad av 3D Micro Mesh och har ventilerade axelband som transporterar bort fukt mycket effektivt. Detta i kombination med de många justeringsmöjligheterna på passform gör detta till en av de mest populära racingvästarna på marknaden.

Camelbak W Circuit Vest har en total lagringskapaciett på 3.5 liter. Totalt 6 st väl uttänkta smart designade fickor med dragkedja för förvaring av utrustning. Däribland förvaring för små liquid-flaskor, en säkerthetsficka för mobil, samt och en extern stretchficka för att packa ned tex förstärkningsjacka, handskar, mössa etc i. Västen har reflexpaneler för bättre visibilitet.

Mer om vattenbehållare Camelbak Cruz Reservoir 1.5L:
Camelbakl Cruz reservoar är mycket slitstarka vätskebehållare med antibakteriell funktion och slang som funnits flera år på marknaden. Innovativa Camelbak har bland annat utvecklat Crux™ för att levererar mer vatten per klunk, och för att vara lätt att fylla på och rengöra. Vätskebehållaren Crux™ ger 20 % mer vatten per klunk än tidigare versioner/standard.

Camelbak Crux har ett ergonomiskt handtag samt ett skruvlock med överdimessionerad diameter för enklare påfyllning samt enkel rengöring. En ergonomiskt utformad säker stäng-/öppningsfunktion på sugventilen stänger helt ute risken för läckage. En ergonomiskt utformad stäng-/öppningsfunktion förhindrar läckage och en självstängande Big Bite-ventil minimerar spill. Hydroguard™-teknologi förhindrar bakterietillväxt i vätskebehållare och slang.

Specifikation:

  • Slangens längd: 99 cm
  • Mått: 34 x 23 x 9.5 cm
  • Packvikt: 160 g
  • Packvolym: 5 liter (3.5L + vätskeblåsa 1.5L)
  • 5 utvändiga fickor
  • Slangen kan appliceras i axelrem på valfri sida
  • Volym vätskebehållare Crux: 1.5 liter
  • Vätskebehållare fri från BPA/BPS/BPF
  • Material vätskebehållare: Polyurethan

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 617477727

Visningar 1 044

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

CAMELBAK WOMENS CIRCUIT VEST 5L (3.5L förvaring + 1.5L vätskeblåsa) , vätskeväst

Pris

690 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 392 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?