Beskrivning

Återbrukat av Skinn/Denim Jeans och gammal nyckel.
Laiva eller New Age eller Cosplay mm
Ser bilder och avgör själva

Kreativ Återvinning

De produkter som erbjuds i denna kategori är skapade av olika kreativa personer inkl mig själv. Vi tro på att man kan förlänga livet på många olika saker och skapar nya roliga produkter av dem. Har du tid titta gärna på alla andra skapelser och kreativa inlägg i våran butik.

Köpvillkor: Vid köp av vara/artikel godkänner ni den beskrivning som anges i annonsen. Samtliga Varor/Artikel säljes i befintligt skick. Artiklar är ej funktions och eller säkerhetstestade om inget annat tydligt anges i annonsen.


SAMFRAKT : Vi Samlastar/fraktar gärna eran beställning.
Vi erbjuder Samfrakt för 1 Dag OBS annons beskrivning.


Kontaktinformation: Vår kontaktinfo finns på eran beställningsbekräftelse från plattformen.


Betalningsvillkor: Betalning emotses inom 1 Dag från beställningsdatum
Vid köp av flera produkter/varor/Artiklar gäller samma betalningsvillkor. Obetalda varor makuleras efter 1 dag med därtillhörande konsequenser.


Leveransvillkor:
Leverans sker endast till den angivna adress i er beställning. Adress ändringar och uppdateringar är köparens ansvar och ska meddelas till oss via skriftligt e-post innan varan/varorna har avsänds. Justeringar i adress och mottagarinformation kan inte längre genomföras efter att varorna/varan har avsänds.


Frakt Avgifter: vid köpa av flertal varor så ändrar vi på frakt avgiften så den blir korrekt från början. OBS: Om ni vill handla flera varor avvakta med betalning tills frakt avgiften är justerad betalning ska då sker enligt 1 dags principen.


International Orders please contact us via the tradera mail system prior to your purchase listed shipping fees are only for Domestic Sweden market.
Please NOTE: Payments for international orders
For International Orders Only Paypal !

Packning: Vi använder mycket pack material och försöker att vara så någa som möjligt så att eran artikel(ar) kommer fram oskadad. Trots detta kan de förekomma att transporten går galet.

Transportskada: Vi sänder varor med försäkrad Speditions frakt. Skulle en skada uppstår var god och tar kontakt med oss så vi kan inleda skadeanmällan samt dokument för transport skada. Detta gäller ej om kund vald att få leverans med Post Nord.

Omdömmen: För oss säljare är de viktigt att få omdömmen detta för att skapa en trygg och behagligt köpmiljö för våra kunder. För detta uppskattar vi om ni kan lämna omdömme på ert köp med respektive kolumner DVS de 4 olika alternativ som anges när ni lämnar omdömme om ert köp från våran butik. Vi kommer naturligtvis att lämna omdöme för er också.

Fel/Skada/Etc: Om ni inte är nöjda med eran vara tar kontakt med oss innan ni lämnar Negativt omdömme. Vi kommer att lösa frågan åt er till vår bästa förmåga.

Felköp/Retur: Ibland kan de gå galet med ett köp i detta fall erbjuder vi retur rätt för varan med upp till 1 vecka från aviserad mottagning hos ombud. Gäller ej konsignations artiklar !!

Retur: Samtliga returer har en återtagningsavgift om SEK 275.- per kolli och återtagning. Återbetalning av erlagt frakt avgift ersätts ej längre.
Återtagningsavgift faktureras seperat.

Objektnr 575 893 244

Visningar 444

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Hänge Laiva Hänge New Age Återbrukat Nyckel Hänge nr 5

Pris

59 kr

kanalkoken

Blackstad, Sverige

5.0

kanalkoken

Verifierad

Toppsäljare

7 461 omdömen

Läs omdömen