Beskrivning

Artikeln/Varan i Bild är en del av vår nya hållbara serie om produkter som är skapade av olika formgivare för att främja ett mera hållbart samhälle med återbruks produkter av olika slag som är tillverkade i Sverige.

Burken är ny och hand tillverkad av 100% återbruks material.
Kondition: Ny alldrig använd
Används som pryl Burk till skrivbordet eller pyssel/hobbybordet mfl många andra användnings områden. Kanske en bra present ide
Mått: Ca; 12 x 10 cm
Diverse saker i burken som visas i bild ( INGÅR EJ ) dem är enbart för att visa att burken har många olika användningsområden.
Ser bilder och avgör själva

Hippie-Boho-New Age

Hippie - Boho - New Age Peace Love Namaste

Denna sektion av vår butik visar olika produkter inom kreativ samt återvunnen och eller Hippie relaterade produkter. Drömfångare samt vissa smycken och andra skapelser är unika 1 of a kind skapelser. New Age visar olika skapelser relaterad till ex: Goth - Hipster - mfl. Titta gärna på alla andra inlägg och fynda.

SAMFRAKT : Vi Samlastar/fraktar gärna eran beställning.

Frakt Avgifter: vid köpa av flertal varor så ändrar vi på frakt avgiften så den blir korrekt från början. OBS: Om ni vill handla flera varor avvakta med betalning tills frakt avgiften är justerad.

International Orders please contact us via the tradera mail system prior to your purchase listed shipping fees are only for Domestic Sweden market.

Please NOTE: Payments for international orders
For International Orders Only Paypal !

Packning: Vi använder mycket pack material och försöker att vara så någa som möjligt så att eran artikel(ar) kommer fram oskadad. Trots detta kan de förekomma att transporten går galet.

Transportskada: Vi sänder varor med försäkrad Speditions frakt. Skulle en skada uppstår var god och tar kontakt med oss så vi kan inleda skadeanmällan samt dokument för transport skada.

Omdömmen: För oss säljare är de viktigt att få omdömmen detta för att skapa en trygg och behagligt köpmiljö för våra kunder. För detta uppskattar vi om ni kan lämna omdömme på ert köp med respektive kolumner DVS de 4 olika alternativ som anges när ni lämnar omdömme om ert köp från våran butik. Vi kommer naturligtvis att lämna omdöme för er också.

Fel/Skada/Etc: Om ni är inte nöjda med eran vara tar kontakt med oss innan ni lämnar Negativt omdömme. Vi kommer att lösa frågan åt er till vår bästa förmåga.

Felköp/Retur: Ibland kan de gå galet med ett köp i detta fall erbjuder vi retur rätt för varan med upp till 1 vecka från aviserad mottagning hos ombud. Gäller ej konsignations artiklar !!

Objektnr 517150306

Visningar 1 057

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Burk nr 3 Återbruk Handarbete NERD/Hippie/Boho/New Age Handla Hållbart

Pris

69 kr

kanalkoken

Blackstad, Sverige

5.0

kanalkoken

Verifierad

Toppsäljare

7 412 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också