Beskrivning

MC-stövlar, motocross, Biltema, B-SBM310, strl. 40

Vikt: 3170g

Antal: 1 par

Storlek: 40

Skick: Bra begagnat skick

OBS: saknas 1 spänne vänster stövel

___________________________________

Om oss

Circular Centre är ett socialt företag vilket innebär att allt överskott till att skapa arbetstillfällen för personer som idag saknar ett arbete.

Betalningsvillkor:

Betalning ska ske inom 3 arbetsdagar efter avslutad auktion om inget annat är överenskommet. Enligt Traderas regler är bud bindande, därför lämnas ett dåligt omdöme vid utebliven betalning. Vid upprepade överträdelser förbehåller vi oss rätten att blockera användare.

Leveransvillkor:

Varor packas måndagar, onsdagar eller fredagar och vi eftersträvar leverans inom 3- 5 arbetsdagar efter att vunnen auktion är betald. Hör gärna av dig om du har vunnit flera auktioner så samfraktar vi (OBS - samfraktstiden är 3 dagar)

I fraktkostnaden ingår även en liten kostnad för emballage och hantering.

Ångerrätt:

Om inte varan uppfyller dina förväntningar, har du som köpare 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar och vi återbetalar pengarna när vi mottagit returen.

OBS!! Ångerrätten träder i kraft från den dagen du tagit emot din/dina varor. Du kan alltså INTE nyttja ångerrätt innan dess!

Önskar ni ändå att ångra ert köp innan ni mottagit er vara, kommer en kostnad på 99:- debiteras/dras av på er återbetalning.

Detta gäller vid avhämtning:

- ska ske inom 10 arbetsdagar om inget annat är överenskommet.

- invänta bekräftelse på att varan är redo att hämtas.

- Vid utebliven hämtning skickas varorna istället ut mot postförskott som tillkommer utöver den faktiska fraktkostnaden och det är ni som kund som står för denna kostnad. OBS! Vid avhämtning finns varan endast att hämta RE:Match återbruk på Juneporten, Västra Storgatan 14, Jönköping.

Kundtjänst

Vi gör allt för att svara på våra kunders frågor inom 48 timmar, men ibland är belastningen mycket hög, vilket gör att vi inte alltid har möjlighet att besvara dem som rör kompletterande information såsom extra bilder eller fler måttangivelser.

OBS! Vid frågor om produkter vid pågående auktioner som löper ut inom 48 timmar, så kan vi tyvärr inte garantera att ni får svar innan den avslutas.

Circular Centre verkar för att skapa ett hållbart samhälle för alla.

Instagram, Facebook - @circularcentre

Objektnr 629947835

Visningar 111

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 19 apr 20:30

MC-stövlar, motocross, B-SBM310, strl. 40

Utropspris

|0 Bud

199 kr

Auktionen avslutades utan bud

circularcentre

Jönköping, Sverige

4.8

Företag

Toppsäljare

2 327 omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?