circularcentre

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Jönköping | Reg. November 2020

Circular Centre är ett företag vars verksamhet grundar sig på en cirkulär affärsmodell. Genom att återvinna och rekonditionera kläder, heminredning, m.m. hjälper vi både företag som privatpersoner att minska sina CO2-avtryck samtidigt som vi skapar arbetstillfällen för dem som har det allra svårast att ta sig in på arbetsmarknaden.
Allt överskott återinvesteras i verksamheten för att skapa fler arbetstillfällen.
Detta kallar vi för social cirkulär ekonomi.
________________________________________________
Betalningsvillkor:

Betalning ska ske inom 3 arbetsdagar efter avslutad auktion om inget annat är överenskommet. Vid utebliven betalning ses detta som ett regelbrott, produkten läggs ut på nytt och negativt omdöme lämnas pengarna när vi mottagit returen.

Leveransvillkor:

Varor skickas från oss inom normalt 3–5 arbetsdagar efter att vunnen auktion är betald. Hör gärna av dig om du har vunnit flera auktioner så samfraktar vi inom 3 dagar.

Ångerrätt

Om inte varan uppfyller dina förväntningar, har du som köpare 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar OBS! Vid avhämtning finns varan endast att hämta i Circular Centre Secondhand, Västra Storgatan 14, Jönköping.

Detta gäller vid avhämtning:

- ska ske inom 10 arbetsdagar om inget annat är överenskommet.

- invänta bekräftelse på att varan är redo att hämtas.

- Vid utebliven hämtning skickas varorna istället ut mot postförskott som tillkommer utöver den faktiska fraktkostnaden och det är ni som kund som står för denna kostnad.

Circular Centre verkar för att skapa ett hållbart samhälle för alla.

Instagram, Facebook - @circularcentre

Vid eventuella frågor ber vi er kontakta oss via chatten!
Vi svarar inom 48 timmar.