Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna 1300 lb. automatiska skjutdörrsöppnare är designad för att vara enkel att installera och kräver ingen elektriker eller svetsning. Den används vanligtvis för kraftiga skjutdörrar med en maximal vikt på 1300 pund per blad.

Denna dörröppnare kan användas i en mängd olika applikationer, inklusive hotell, fabriker, skolor, privata hem, gårdar och rancher och mer. Detta kit innehåller allt du behöver för installation, och för din bekvämlighet och säkerhet i hemmet, tveka inte att äga en.

-hög kvalitet

-Lätt att använda

-Säkerhet

-Ställ in direkt

Huvuddrag:

-Hög rörelsehastighet,
Våra kraftfulla skjutdörrsöppnare kan manövrera grindar som väger upp till 1300 pund (600 kg) och upp till 12 meter (39 fot) långa. Designad med en motor av ren koppar och en stabil bas, kan dörröppnaren öppnas smidigt med en hastighet av 13 m/min (43 fot/min).

-100 fot fjärrkontroll,
Vår automatiska skjutdörrsöppnare kommer med 2 trådlösa fjärrkontroller för att öppna, stänga, stoppa. Fjärrkontrollen har en räckvidd på över 100 fot, så du behöver inte vänta vid dörren varje gång du kommer hem.

- Hållbar i hårt väder,
Maskinen är utrustad med ett vattentätt och dammtätt hölje. Den är designad för väderbeständighet och är tillräckligt stark för att klara en mängd olika väderförhållanden.

- Håll tyst när du arbetar,
Producerar mindre än 56 decibel ljud, så du kommer inte att besväras av höga decibelföroreningar och kan arbeta i en tyst miljö.

- Lätt att installera,
Denna dörröppnare är designad för att vara enkel att installera och kräver ingen elektriker eller svetsning. Dessutom innehåller våra kit allt som behövs för installation. Mycket enkel och bekväm att montera.

-Kompatibla tillbehör,
Kompatibel med andra tillbehör såsom infraröda sensorer, solpaneler, larm och mer.

Produktspecifikationer:

Strömförsörjning: 220 VAC, 50 Hz, 370 watt

Maximal dörrvikt: 600 kg (1300 lbs)

Maximal dörrlängd: 12 m (39 fot)

Utgående vridmoment: 18 Nm

Arbetstid: S2, 15 minuter

Dörrrörelsehastighet: 13 m/min (43 fot/min)

Fjärrkontrollens räckvidd: större än eller lika med 30 m (100 fot)

Inspelning av fjärrkontroller: 25 (2 ingår)

Nylon växelhållare: 4 m (13 fot)

Bruttovikt: 17,3 kg (38,2 lbs)

Paket innehåll:

1 x automatisk dörröppnare manövervärd

2 x fjärrkontroll (batterier ingår ej)

2 x frigöringsnycklar

8 x 0,5 m (8x1,6') metallställ

1 x fotocellsförpackning

1 x installationstillbehörssats

Funktioner och detaljer:

-Hög kvalitet: Tillverkad av ren kopparmotor och stabil bas, korrosionsbeständig och rostsäker. Dessutom kommer den med ett vattentätt och dammtätt hölje som ser stilrent ut och är hållbart.

-Lätt att använda: Vår automatiska skjutdörrsöppnare har 2 trådlösa fjärrkontroller, inklusive en 4-knapps fjärrkontroll för att öppna, stänga, stoppa. Fjärrkontrollen har en räckvidd på över 99 fot. Nödlåsningsnycklar kan också hjälpa dig att ta dig in eller ut i händelse av strömavbrott.

-Säkerhetsskydd: Motorn är utrustad med ett temperaturskydd, och motorns dragkraft kan justeras under drift för att förhindra överbelastning av motorn. Den har en anti-chock-design och kommer att stanna och backa när den stöter på hinder när den stängs eller öppnas.

- Ställ in omedelbart: All enhetshårdvara och alla tillbehör som krävs för installation medföljer i kartongen.

-Brett användningsområde: lämplig för hotell, fabriker, skolor, privata bostäder, gårdar, rancher, etc. Används ofta i våra liv.

Objektsnr 630286329

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

600kg 13m/min automatisk skjutdörrsöppnare med 4m växelhållare, lättinstallerad

Pris

2 795 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?