Beskrivning

6 juni

Drama med Petter Billengren och Ann-Marie Dahlgren.

Dvd-film.
Filmen har utgått.

Samira är en 24-årig, glad och söt tjej som borde ha sin bästa tid i livet framför sig. Men hennes familj har beslutat att hon ska giftas bort till en man hon inte älskar. Om hon inte gör det riskerar hon att utsättas för hedersmord.
Hasse är en medelålders man som sitter på kåken för att avtjäna ett straff för rattfylla. Han ska mucka om en vecka och längtar efter att få leva ett nyktert liv tillsammans med sin hustru och son.

Gertrud är en änka sedan nio år som inte kan släppa taget kring sin bortgångne make Gustav. Men grannen Bertil tycker att det är på tiden att hon bestämmer sig för om hon vill börja om på nytt med honom.

16-årige Fredrik har rymt hemifrån sedan han fått veta att hans flickvän är gravid, och att hon planerar en abort. Något som Fredrik trots sin unga ålder inte kan acceptera.

Dessa fyra människors vägar möts genom en rad omständigheter. Deras gemensamma längtan efter frihet sammanför dem på en irrfärd där 6 juni är det datum som länkar dem samman.

============================================

Kolla gärna mina övriga annonser. Jag har många filmer som utgått.

- Betalning till mitt konto senast 3 dagar efter köp eller att man hör av sig innan köpet och berättar när man kan betala.

- Alltid nöjd-kund-garanti och funktionsgaranti.

- Snabb leverans.

- God service och kommunikation.

- Självklart samfrakt vid köp av flera objekt.

På ordrar för minst 700kr är frakten alltid gratis.

The shipping cost of the ad is for Swedish residents. It is more expensive to ship overseas. The shipping cost which is in the order confirmation must therefore be adjusted accordingly for foreign customers.

Objektnr 362 258 545

Visningar 853

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

6 juni - UTGÅTT - Petter Billengren och Ann-Marie Dahlgren.

Pris

99 kr

Ravenpaul

Gävle, Sverige

5.0

Ravenpaul

Verifierad

Toppsäljare

7 625 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 700 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också