Beskrivning



Trailer: https://youtu.be/_IQuDbycE3k

Förra dundersuccén i spelserien Rayman hette Origins. Nu kommer Legends!

Rayman, som tidigare bland annat har utsetts till "Platformer of the year" och vunnit ett antal priser för sina kreativa och musikaliska åstadkommanden, är på väg till Wii U med ett splitternytt äventyr. Upptäck nya sätt att spela plattformsspel på med den nya Wii U-handkontrollen och dess pekbaserade spelande, gyroskopteknologi, samt möjlighet att förlänga spelupplevelsen - även när TV:n är av.

- Wii U:s möjligheter - Rayman Legends drar full fördel av Wii U och dess handkontrollsmöjligheter. Använd pekskärmen till att göra dig av med fiender, manipulera plattformar och till att skära av rep för att skapa en väg samt mycket, mycket mer. Med gyroskopteknologin kan du flytta roterande plattformar samt har många överraskningar att vänta!
- Spelet måste fortsätta - Med Wii U kan du fortsätta spela även när tv:n är av. Du kommer att kunna fortsätta Raymans äventyr via skärmen till Wii U:s nya trådlösa handkontroll.
- Samarbetsspel för 5 spelare - Nu kan fler spelare delta i skojigheterna! Med 4 Wii-fjärrkontroller och den nya Wii U-handkontrollen kan upp till 5 spelare spela samtidigt. Om någon vill lämna eller ansluta så kommer spelet att kunna fortsätta utan avbrott.

Vårt ordinarie pris: 599:-

Objektsnr 296711489

Visningar 4 816

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Rayman Legends - Sällsynt Nordisk Utgåva - Helt nytt till Nintendo Wii U!!!

Pris

398 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 314 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?