Beskrivning

Produktbeskrivning:

Universal svart takräcke, 220 lb last, stålkåpa, aluminium.

Med detta universella takräcke behöver du inte längre oroa dig för att utrymmet i din bil är för litet för ditt bagage på resan.

Lastkapaciteten är 220 lbs. Den är gjord av slitstark aluminiumlegering, vattentät och rostsäker.

Det ger dig också en rymlig interiör utan last, plus att vindavvisaren i stål minskar vindmotstånd och buller. Du kan enkelt installera den själv och vara på väg på nolltid.

- Flexibel kompatibilitet

-220 lbs lastkapacitet

-Aerodynamisk design

-Lätt att installera

Huvuddrag:

- perfekt kompatibel,
Detta universella takräcke passar en mängd olika fordon. Det är perfekt för långa resor med familj eller vänner.

- tung konstruktion,
Tillverkad av högkvalitativ aluminiumlegering. De kan hålla upp till 220 lbs. Den är också extremt hållbar, långvarig och har hållbarhet i alla väder.

- rymlig interiör,
Med takräckens tvärstänger behöver du inte längre oroa dig för att få ont om utrymme och har fler lastalternativ för resor.

aerodynamisk struktur,
Den medföljande stålvindrutan ökar luftflödet för en relativt tyst miljö, perfekt för att sova med ditt barn. Det håller också din last fri från stenar och stenskott.

- Enkla installationssteg,
Ett komplett utbud av tillbehör säkerställer att en person enkelt kan slutföra installationsprocessen. Så njut av dina långa resor idag med dessa takräckesdelar.

-Brett användningsområde,
Denna universella takräcke är designad för att hålla extra långa föremål säkert på plats, som kappsäckar, surfbrädor, kanoter och snowboards. Du är redo att ge dig ut på nolltid.

Produktspecifikationer:

Mått: 127 x 90 x 14 cm
Material: aluminiumlegering
Färg: Svart

Paket innehåll:

1 x takräcke

1 x Nödvändig verktygssats

Funktioner och detaljer:

- Flexibel kompatibilitet: Detta takräcke är kompatibelt med de flesta fordon. Det är ditt måste för att transportera överdimensionerade föremål.

-220 LBS LASTKAPACITET: Denna takräckes tvärstång är gjord av aluminiumlegering. Den kan bära 220 pund last, bagage och andra föremål. Dessutom tål den olika väder som snö och regn.

- Ergonomisk design: Höjdpunkten med denna takräcke är dess aerodynamiska design. Vindrutan i aluminiumlegering bildar en struktur som effektivt minskar vindmotståndet. Det ger dig också ett säkert lastutrymme och gott om innerutrymme.

-Enkel installation: All hårdvara du behöver ingår. Tvärstångsskenor kan installeras utan att ytterligare hål borras. Skjut bara och lås den till det förinställda läget på den.

-BRED ANVÄNDNING: Om du använder detta takräcke kommer bilen att vara tillräckligt stor för att rymma alla familjemedlemmars camping- och roadtripartiklar, såsom surfbrädor, kanoter, snowboards, väskor.

Objektnr 634 625 634

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 17:40

100kg kapacitet Universal aerodynamisk takräcke i aluminiumlegering, mångsidig

Pris

3 129 kr
Annonsen är avslutad

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

179 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också