Beskrivning

Helt nya från lådan!
Begränsat antal kvar. Totalpris ca 270-300kr i handeln.

ÄLGEN- EFTER SKOTTET
Mycket kan hända vid urtagningen, flåningen, hängningen, styckningen, infrysningen och upptiningen, som starkt påverkar kvalitén på ditt älgkött. En nyfälld älg är en förstklassig råvara och för att lyckas hela vägen ut och servera en riktig delikatess måste man göra rätt och tänka rätt, hela vägen från passningen till köket.
Med den här boken lär du dig hanterar köttet. Det är en bok om viltköttets hantering i form av sjutton lektioner i tre olika klassrum: i skogen, i slakt-boden och i köket. Detta är LASSES VILTSKOLA. Detta gäller inte enbart älg utan även för andra större hjortdjur, såsom kronhjort, dovhjort och ren.

https://www.settern.se/jakt/jaktbocker/vilthantering-styckning/algen-efter-skottet

SLAKTBODEN
Slaktboden : att iordningställa och utrusta ett väl fungerande viltslakteri

En bok om hur du iordningställer ett viltslakteri efter just dina och ditt jaktlags behov. Här finns råd, ritningar och utrustningsförslag samt många förklaringar om varför du bör göra si eller så - för så väl den som vill ha en topputrustad slaktbod som för den som nöjer sig med en enklare. Även med små och enkla medel kan du nämligen åstadkomma en hel del!
Böckerna i Lasses viltskola behandlar ett område som är sparsamt och styvmoderligt behandlat i annan jägarlitteratur och i utbildningen av jägare - nämligen viltköttets hantering. Strukturen och innehållet i böckerna är sådant att de ska passa för såväl egen fortbildning i soffan som för lärarleddutbildning i grupp.

Inbunden, 150x210 mm
72 sidor

Objektsnr 630699260

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 23:20

2 NYA storsäljare! Älgen -från träff till tallrik + Slaktboden

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Auktionen avslutades utan bud

Seanmike

Falkenberg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

363 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?