Beskrivning

Om du vill spela allt och slippa köpa de 16 DLC paket som släpps separat behöver du ej leta längre. Denna Game of the Year (GOTY) utgåvan inkluderar precis allt du önskar. Hears of Stone Expansion Pack, Blood and Wine Expansion Pack och hela 16 DLC paket som räcker över 200 hundra timmars spelande.

Upplev en ny nivå av spelupplevelse med förbättrad grafik och prestanda anpassad för Playstation 4 Pro!
Detta spel är PS4 PRO ENHANCED vilket har anpassat för Playstation 4 Pro och förbättrar spelupplevelsen ytterligare med bättre grafik och bättre prestanda.
Spelet kan såklart spelas som vanligt på en vanlig Playstation 4 konsol!

Trailer: https://youtu.be/_AWw2Haadbk

Hur många spel känner du till som fått över 800 nomineringar! Detta är ett mästerverk som borde vara straffbart om det missats enligt vår personal.

Denna utgåvan innehåller:
  • Hears of Stone Expansion Pack

  • Blood and Wine Expansion Pack

  • 16 DLC paket


"The Witcher 3 Wild Hunt en ren njutning. Att se solens strålar dansa över den snudd på obscent vackra spelvärlden medan de avkapade griphuvudena jag har som troféer studsa runt mot sidorna av min ståtliga springare" – 9 av 10 Gamereactor

The Witcher 3 - Wild Hunt erbjuder en stor, varierande och levande värld och den tredje och sista delen i Geralts öden och äventyr!

Vid dess release, blev The Witcher 3: Wild Hunt en omedelbar klassiker, med över 250 Game of the Year Awards. Nu kan du njuta av denna stora, över 100 timmar långa, öppna värld.

The Witcher 3 Wild Hunt är ett storydrivet RPG i en öppen värld till den nya generationen. Det utspelar sig i ett visuellt imponerande fantasy universum fullt av meningsfulla val och effektfulla konsekvenser.

I The Witcher spelar du som den professionella monsterjägaren Geralt av Rivia som fått i uppdrag att hitta ett barn från en profetia i en stor öppen värld fylld av handelsstäder, vikingaöar, farliga bergspass och glömda grottor att utforska.

Witchers har tränats från tidig barndom och muterat för att få övermänskliga förmågor, styrka och reflexer. De är en misstrodd motvikt till den monsterinfesterade värld som de lever i. Utforska en moraliskt likgiltig öppen fantasyvärld.

Den öppna världen i The Witcher sätter nya standarder beträffande storlek, djup och komplexitet.

Ta dig an det viktigaste uppdraget någonsin i ett Witcher spel.

Objektnr 591269977

Visningar 549

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

The Witcher III (3) Wild Hunt Game of the Year Edition - Helt nytt till PS4!

Pris

278 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 321 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?