Beskrivning

Denna utgåva innehåller även PS5 Upgrade och kan uppgraderas till den digitala PS5-versionen av spelet på en PS5-konsol

Trailer: https://youtu.be/LiZqKiamYSs

Spela som Ash Williams eller någon av hans vänner från den ikoniska Evil Dead-franchisen och samarbeta i ett spel fullpackat med helskruvad co-op och PVP-action för flera spelare! Bilda ett team på fyra överlevare och utforska, samla förnödenheter, kontrollera dina rädslor och hitta föremålen som kan försegla sprickan mellan världar. Spelet är inspirerat av såväl de tre originalfilmerna i Evil Dead-serien som TV-serien Ash vs Evil Dead producerad av STARZ.

Ikoniska karaktärer
Spela som någon av karaktärerna från Evil Dead-universumet: Ash, Scotty, Lord Arthur, Kelly m.fl. Med Bruce Campbells och andra favoritskådisars originalröster från franchisen!

Spela som ond eller god

Kämpa med de goda eller styr den mäktiga kandariska demonen för att jaga Ash eller andra spelare och försöker sluka deras själar samtidigt som du kontrollerar deadites, dina omgivningar med mera!

Visuella effekter med extra allt

Oavsett om du sågar itu deadites med Ash ikoniska motorsågshand eller flyger över kartan som den kandariska demonen, kommer de realistiska visuella effekterna och blodindränkta skräcksekvenserna ge liv åt terrorn!

Det här ... är min puffra

Svinga ditt hagelgevär, motorsåg, yxa m.fl. vapen och orsaka så mycket praktfull fasa och förödelse som möjligt i kampen mot mörkrets makter.

OBS! Kräver internetuppkoppling för att spela.

Objektsnr 573603396

Visningar 1 200

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Evil Dead The Game - PS5 Upgrade - Helt nytt till Playstation 4 | PS4!

Pris

268 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 314 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?