Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/JG8WUSnGrqQ

Visa vem som står högst i näringskedjan i det här skjutspelet för flera spelare.

Predator Hunting Grounds är ett uppslukande asymmetriskt skjutspel som utspelar sig i Sydamerikas djungler, där Rovdjuret jagar de tuffaste bytena.

Spela som en medlem i ett elitförband och utför paramilitära uppdrag innan Rovdjuret hittar dig. Eller spela som Rovdjuret själv och jaga byten som kämpar emot in i det sista. Välj bland en mängd livsfarliga utomjordiska tekniker för att samla troféer, en efter en.

SPELÖVERSIKT FÖR ROVDJURET
Var Rovdjuret

Rovdjurets uppdrag är tydligt: jakt. Studera krigarna i djungeln och välj ut den allra bästa att anfalla. Eliminera dina mål och samla troféer att visa upp efter varje jakt. Låt inte bytet komma undan. Att misslyckas är inte ett alternativ.

Klasser och anpassningar


Spanarklassen
Spanarklassen är snabb, lätt och skicklig med distansvapen, den kan kasta och hoppa längre och den har utmärkt uthållighet och återhämtningsförmåga. Spanarna är dock mindre effektiva i närstrid, har en mindre hälsoreserv och kan bara bära med sig en begränsad utrustning.

Jägarklassen
Jägarklassen består av välbalanserade, mångsidiga och anpassningsbara krigare med styrka, hälsa, hastighet, uthållighet, återhämtningsförmåga och övergripande stridsförmåga på medelnivå.

Bärsärkklassen
Bärsärkarna är de största rovdjuren, med den bästa hälsan, starkare stridsanfall och stora energireserver. Men till nackdelarna hör dålig uthållighet, långsamma rörelser, bristande energiuppladdning och sämre rörlighet.

SPELÖVERSIKT FÖR ELITFÖRBANDET
Ta dig till helikoptern

Gå med i ett elitförband med paramilitära soldater och utför utmanande uppdrag, vad som än krävs för att komma levande hem.Oavsett uppdrag måste ni vara smarta, samarbeta och ”ta er till helikoptern!”

Klasser och arsenaler
Få tillgång till en mängd olika utrustningsalternativ och bestäm vilken spelstil din soldat ska ha. Välj en klass för att avgöra dina färdigheter, utrusta dig med olika vapen för att maximera din eldkraft och använd många andra alternativ för att optimera din soldats arsenal.

*Onlinespel krävs. Internet anslutning och Playstation Plus-medlemskap krävs för onlinespel för fler spelare.

Vårt ordinarie pris:

Objektnr 595 779 142

Visningar 529

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Predator Hunting Grounds - Nordisk PRO - Helt nytt till PS4 | Playstation 4!

Pris

348 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 381 omdömen

Läs omdömen