Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/Zh2K7SxRHmo

En spännande skräckberättelse där dina beslut avgör hur natten slutar


Under den sista dagen på sommarlägret styr lägerledarna på Hackett’s Quarry upp en fest för att fira. Det hela går snabbt åt skogen.

Tonåringarnas fest förvandlas till en skräcknatt där de jagas av blodiga lokalbor och något betydligt farligare än så...

Spela som var och en av de nio lägerledarna i en spännande, filmisk berättelse där varje beslut påverkar vad som händer.

Din berättelse, deras öde

Räddar du dina vänner eller springer du för livet? Varje beslut, litet som stort, påverkar vad som händer och vilka som överlever.

En otrolig filmisk upplevelse

Avancerad motion capture och studiobelysningsteknik, kombinerat med otroliga insatser från kända Hollywood-skådespelare, väcker skräcken i Hackett’s Quarry till liv.

Dela skräcken med vänner

Spela med upp till sju vänner online*, där inbjudna spelare tittar och röstar på viktiga beslut, vilket skapar en berättelse formad av hela gruppen! Eller spela tillsammans i ett lokalt samarbetsläge där varje spelare styr en lägerledare.
* Flerspelarstöd fungerar endast på samma konsolgeneration.

Anpassa din upplevelse

Justerbar svårighetsgrad låter alla spelare uppleva skräcken på egna villkor, och filmläget låter spelare njuta av The Quarry som en spännande thriller.

Objektsnr 579350951

Visningar 993

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

The Quarry - Helt nytt till Xbox One!

Pris

378 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 314 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?