Beskrivning


Trailer: https://youtu.be/xqFi_7vwNBs

UFC 2 levererar en autentisk upplevelse till alla fighting fans!

EA SPORTS UFC 2 erbjuder en otrolig karaktärslikhet och fantastiska animationer, nya Knockout Physics System och autentiska spelfunktioner som låter dig ta klivet tillbaka in i The Octagon för att uppleva all spänning och action.

Spelet levererar en autentisk upplevelse till alla fightingfans med fem nya spellägen, ett uppgraderat karriärsläge som introducerar möjligheten att skapa kvinnliga fighters samt det nya Title Chase-systemet för mästerskap online. Oavsett vilken sorts fighter du är så finns det ett spelläge som passar just din stil. Avsluta matcherna med rungande knockouter i det helt nya KO-läget, skapa och anpassa ett team av mästare i UFC Ultimate Team eller utforma ditt eget Dream Fight Card i Custom Event Creator. EA SPORTS UFC 2 har ett spelläge för alla fans!

Under resans gång finns EA SPORTS UFC 2 i din ringhörna med alla tips och verktyg du behöver för att bemästra MMA. Du kommer att kunna fightas som ett proffs genom att använda gymmet i träningsläget eller genom att följa de visuella instruktionerna i Grapple Assist, en ingame-display som guidar dig genom konsten att göra takedowns, submissions och mycket, mycket mer.

Vårt ordinarie pris: 599:-

Objektsnr 285430577

Visningar 5 132

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

UFC 2 EA Sports (MMA) + 48 Timmar Xbox Live Kod - Helt nytt till Xbox One!!!

Pris

248 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 311 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?