Beskrivning

Vingar för Norden – Nordens flygvapen i färg, av Jan Jørgensen

Boken presenterar aktuell militär flygverksamhet inom de fem nordiska länderna: de danska, finska, norska och svenska flygvapnen, det amerikanska flygvapnets avdelning på Island samt armé- och marinflyg.

Tillsammans har de en mångfald olika flygplanstyper. De flesta visas här i strålande fina färgbilder med informativ text. Här finns de välkända jaktplanen Draken, Viggen, F-16, F-5 och MiG-21, transportplan som Hercules, Twin Otter och Il-28R "Beagle", psaningsplan som Lansen och O1-A Bird Dog, och måna olika sambandsplan, skolflygplan osv. Även helikoptrar för stridsledning, sjöräddning, pansarvärn, ubåtsjakt och andra uppgifter presenteras.

Den inbundna boken (linneklotband) med förlagets dekorerade skyddsomslag är i ett mycket gott bruksskick – mycket nära nyskick med endast ett mycket ringa slitage på skyddsomslagets kanter efter drygt 20 år i en bokhylla. Boken är rikligt illustrerad med fotografier i färg.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 223/223 mm
Ryggbredd ca 14 mm
Vikt ca 595 gram
Sidantal 112
Författare Jan Jørgensen
Förlag Frank Stenvalls Förlag
Språk svenska
Utgivningsår 1993
ISBN 91-7266-127-5

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 643 798 391

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 13 sep 18:04

Vingar för Norden – Nordens flygvapen i färg

Slutpris

|

95 kr

Auktionen är avslutad

87baker vann auktionen

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 853 omdömen