Beskrivning

SILVA TRAIL SPEED 5XT (2022)

Rek butikspris: 3000 kr

Extremt kompakt och flexibel pannlampa med mycket kraftfullt batteri anpassat för optimalt ljus även för mycket långa träningspass och motionslopp. Kommer med USB-uppladdningsbart batteri (7 Ah ) batteri med indikator

Trail Speed 5XT är en pannlampa i absolut premiumklass från Silva med ett 7.0 Ah batteri, anpassad för långa träningspass och äventyr. Den här modellen kommer med hela sju tillbehör för ökad komfort och olika möjligheter att använda lampan på din cykel, hjälm eller pannband. Kombinationen av de många olika tillbehör och det kraftfulla batteriet gör Trail Speed 5XT till ett perfekt val för dig som söker det bästa i kombination för stigcykling, skidåkning och längre träningspass i krävande terräng och väderlek.

Att hålla nere vikten är som alltid en förutsättning när du vill ta träningen till nästa nivå. Med flexibiliteten i Trail Speed 5XT kan du optimera vikten efter dina behov genom tillbehören. De flexibla fästalternativen och förmågan att stå emot alla typer av väder och terräng gör att du får ett mycket stort användningsmöjligheter med den här pannlampan.

Den nyutvecklade batterihållaren är utformad för att batteriet ska sitta stadigt och bekvämt på baksidan av huvudet och det breda, delvis gummerade pannbandet säkerställer att pannlampan sitter där den ska och ger bekväm passform även under långa och krävande aktiviteter. Batteriet kan lossas och ersättas av den bakre kabelhållaren. Detta gör att du kan bära batteriet i fickan för att minska tyngden på huvudet och hålla pannlampan avskalad och enkel.

Trail Speed 5XT har ett 7.0 Ah uppladdningsbart batteri med mycket kraft och lång brinntid. Batteriet gör det möjligt att vara ute under lång tid och förvaras med fördel helst i ryggsäcken eller fickan med förlängningskabeln. En indikator hjälper till att hålla koll på batterinivån före och efter din aktivitet. Pannlampans reservläge justerar automatiskt ljuset, och garanterar 30 minuters ljus så att du hinner vända hemåt innan mörkret.

Pannbandet är utformat för att kunna träs på hjälmen genom att ta loss den ergonomiska nackplattan, vilket gör att du kan använda antingen det medföljande hjälmfästet, eller bara sätta fast pannlampan på hjälmen och ge dig ut. Om du föredrar att montera lampan på cykelstyret kan du även använda det medföljande cykelfästet och använda pannlampan som en cykellampa. Fästet passar alla cykelstyren med en dimension mellan 22–35 mm.

Trail Speed 5XT har Silva Intelligent Light® som optimerar ljusbilden genom en unik kombination av fokuserat avståndsljus som lyser långt, och vidvinkelljus som lyser upp nära dig. Detta resulterar i mindre huvudrörelser och en tydlig bild av eventuella hinder både på kort och långt avstånd, violket ger ökad balans och större trygghet och hjälp i att att maximera farten och därmed prestera bättre. Den smarta ljustekniken Silva Flow Light optimerar ljuset ännu ett steg och anpassar ljusbilden till din aktivitet. Genom att vinkla ljuset nedåt får du en bredare ljusbild som är anpassad för långsammare aktiviteter. När du istället vinklar pannlampan framåt och uppåt når ljuset längre och ger dig en perfekt ljusbild för aktiviteter i ett högre tempo. Super low-läget (80 lumen) möjliggör långa träningspass och tävlingar genom att minska batteriförbrukningen när du inte behöver full ljusstyrka, tex vid ett ultratrail eller nattvasan.

7 st tillbehör som ingår:

  • Batterihållare som håller batteriet på plats (så att du slipper ha det på huvudbandet eller hjälmen)

  • Fäste för cykelstyret

  • Hjälmfäste designat för de flesta hjälmar och fästs med tålig 3M-tejp

  • Förlängningskabel så att du kan ha batteriet i din ficka eller ryggsäck

  • Kabelhållare som håller ordning på förlängningskabeln

  • Kardborrerem som håller batteriet på plats på din cykelram

  • Band över huvudet för att addera extra stöd då du bär batterier på huvudet


Specifikation:

  • Lumen (Max/Med/Min): 1200 / 450 / 80

  • Räckvidd (Max/Med/Min): 160 m / 70 m / 40 m

  • LED typ: 2 x High power LEDs

  • Brinntid +20 ºC (Max/Med/Min): 12 h / 18 h / 48 h

  • Brinntid -5 ºC (Max/Med/Min): 5 h / 14 h / 48 h

  • Batteri: Li-Ion 7,4 V 7,0 Ah med batteri indikator

  • Vikt (pannlampa med batteri): 321 g

  • Vikt (batteri): 235 g

  • Laddningstid: 8 h

  • Laddningstyp: USB

  • IP klass: IPX5 - Står emot tuffare regnoväder

  • Silva Intelligent Light® – Unik kombination av en bred ljusbild nära dig och en lång, smalare ljusbild för sikt framåt

  • Silva Flow Light – Justera ljusbilden efter olika aktiviteter

  • Flera smarta tillbehör ingår bl.a. fästen för pannband, cykel och hjälm


sökord: silva pannlampa terränglöpning , silva pannlampa uppladdningsbar , uppladdningsbar pannlampa terränglöpning , uppladdningsbar pannlampa silva , pannlampa nattvasan , silva pannlampa nattvasan

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599680112

Visningar 707

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

SILVA TRAIL SPEED 5 XT, pannlampa terränglöpning

Pris

1 790 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 392 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?