Beskrivning

SILVA CROSS TRAIL 7XT (2022)

Art nr: 38003

Rek butikspris: 1900 kr

Lätt och smidig pannlampa för outdoorentusiaster som älskar att var utomhus året runt.

Silva Cross Trail 7XT kommer med ett smidig men ändå kraftfullt 3,5 Ah (25,9 Wh) batteri och sex tillbehör som ger möjlighet att använda pannlampan till fler aktiviteter på ett bekvämt sätt. Kombinationen av riktigt bra brinntid och flexibla fästmöjligheter gör att detta är en idealisk pannlampa för löpning, längdskidåkning, cykling och teknisk vandring. Flexibiliteten som Cross Trail 7XT medför är perfekt för dig som gärna utövar olika sporter utomhus beroende på säsong. Den nyutvecklade batterihållaren håller batteriet på plats och är skönare att använda när du till exempel springer med batteriet fäst på pannbandet på huvudet.

Cross Trail 7XT har ett smidigt men ändå kraftfullt 3,5 Ah (25,9 Wh) uppladdningsbart batteri som ger dig 16 timmar på lägsta läget, 11 timmar på mediumläge eller 8 timmar på högsta läget. Placera batteriet i batterihållaren bak på huvudet eller i din ficka eller ryggsäck med förlängningssladden som ingår. Använd Velcroremmen för att fästa batteriet på din cykelram.

En indikator hjälper dig att hålla koll på batterinivån före och efter din aktivitet och pannlampans reservläge justerar automatiskt ljuset och garanterar 30 minuters ljus så att du hinner vända hemåt. Låg vikt är en förutsättning när du vill ta träningen till nästa nivå. Batterihållaren är utformad för att batteriet ska sitta stadigt och bekvämt på baksidan av huvudet, men går att ta av och ersättas med en kabelhållare (medföljer). Det breda, delvis gummerade pannbandet säkerställer att pannlampan sitter där den ska och är bekväm även under lång och krävande löpning.

Cross Trail 7XT har tekniken Silva Intelligent Light® som optimerar ljusbilden genom en unik kombination av fokuserat avståndsljus som lyser långt samt även vidvinkelljus som lyser upp nära dig. Detta resulterar i mindre huvudrörelser och en tydlig bild av eventuella hinder både på kort och långt avstånd, vilket ger bättre balans och större trygghet och hjälper dig att maxa farten och prestera bättre.

Den smarta ljustekniken Silva Flow Light optimerar ljuset ännu ett steg och anpassar ljusbilden till din aktivitet. Genom att vinkla ljuset nedåt får du en bredare ljusbild som är anpassad för långsammare aktiviteter. När du istället vinklar pannlampan framåt/uppåt når ljuset längre och ger dig en perfekt ljusbild för aktiviteter anpassat för högt tempo. Super low-läget (80 lumen) möjliggör långa träningspass och tävlingar genom att minska batteriförbrukningen när du inte behöver full ljusstyrka.

Cross Trail 7XT är modulär, vilket innebär att du kan flytta lampan mellan pannband, hjälm eller cykelstyre. Den här modellen inkluderar sex tillbehör:

  • Batterihållare som håller batteriet på plats vilket ger en skönare upplevelseHjälmfäste designat för de flesta hjälmar och fästs med tålig 3M-tejp.
  • Fäste för cykelstyret så att du sätta pannlampan på cykeln.
  • Förlängningskabel så att du kan ha batteriet i din ficka eller ryggsäck.Kabelhållare som håller ordning på förlängningssladden.
  • Kardborreband som håller batteriet på plats på din cykelram.

Specifikationer:

  • Lumen (Max/Med/Min): 600 / 250 / 80

  • Räckvidd (Max/Med/Min): 140 m / 80 m / 50 m

  • LED typ: 2 x High power LEDs

  • Brinntid +20 ºC (Max/Med/Min): 5 h / 11 h / 16 h

  • Brinntid -5 ºC (Max/Med/Min): 4 h / 6 h / 14 h

  • Batteri: Li-Ion 7.4V 3.5Ah

  • Vikt (pannlampa med batteri): 207 g

  • Vikt (batteri): 129 g

  • Laddningstid: h

  • Laddningstyp: USB

  • IP klass: IPX5 - Står emot tuffare regnoväder

  • Lätt och smidigt USB-uppladdningsbart (3.50 Ah ) med batteriindikator

  • Silva Intelligent Light® - Unik kombination av en bred ljusbild nära dig och en lång, smalare ljusbild för sikt framåt

  • Silva Flow Light - Justera ljusbilden efter olika aktiviteter


sökord: silva pannlampa terränglöpning , silva pannlampa uppladdningsbar , uppladdningsbar pannlampa terränglöpning , uppladdningsbar pannlampa silva

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599985261

Visningar 1 026

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

SILVA CROSS TRAIL 7XT, pannlampa

Pris

890 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?