Beskrivning

PRIMUS EASY LIGHT LANTERN 130 (Gas ingår ej)

(Tillfälligt kampanjpris - lagerrensning!)

Rek butikspris: 800 kr

Det första Primusköket tillverkades 1892 av J.V. Svensons Fotogenköksfabrik. Ordet Primuskök blev med tiden ett begrepp för alla fotogenkök/gaskök som tillverkades, oavsett tillverkare. Mer än hundra år senare har Primus ett breddat sortiment och står varumärket står fortfarande för mycket hög kvalité och innovation.

Jubilemusutgåva av Primus klassiska Easy Light är en lykta som har en tidlös design och hög mysfaktor.

Primus EasyLight Piezo 130 är en kompakt lykta med klassiskt utseende och rundat glas för maximal belysning. Lyktan är ingår i serien 130 Anniversary och har Primus retro-logga på glaset och förvaringslådan i rostfritt stål. Lyktan fästs direkt på gasbehållaren. Den är snabb och enkel att ställa in.

Det rundade glaset och 490 lumen säkerställer maximal belysning och är justerbarför en lämplig atmosfär. Lyktan har ett frostat glas vilket ger ett behagligt varmt ljus efter dina önskemål beroende på hur du ställer in effekten. Brännaren är så tyst så att du kan njuta av naturens ljud samtidigt som det lätt sjudande ljudet bidrar till den totala mysfaktorn. Lyktan har en Piezotändning vilket innebär att du inte behöver använda en tändare. Lyktan kommer med hängsystem, en packvänlig hållbar plastväska och en mantel i en retro förvaringslåda i metall.

Viktiga rekommendationer och instruktioner: Glödstrumpan behöver monteras innan lyktan tänds. Här hittar du en Instruktionsfilm om hur man monterar glödstrumpan: (www.primus.se/produktguide/skotsel/lyktor-och-glodstrumpor/)

Tänk på att glödstrumpan är känslig för stötar, det är viktigt att ha reservstrumpor.Lämna inte lyktan obemannad och använd den inte när du sover. Ställ den på obrännbart, tåligt underlag. Tänk på att skydda gasollyktan så att barn och husdjur inte kommer i närheten.

Tips: Köp till fler glödstrumpor, bra att ha i reserv/påfyllnad! Du hittar dem här. Köp gärna till Primus stödben, så står gasbehållaren stadigare.

Levereras med glödstrumpa, upphängningsanordning, skyddpåse samt fodral i rostfri stålburk

Specifikation:

  • Kompakt lykta med klassiskt utseende

  • Rundat frostat glas ger ett varmt och behagligt ljus

  • Lätt och enkel att ställa in

  • Piezotändning - tändare behövs ej

  • Hängsystem, packvänlig hållbar plastväska och en mantel ingår

  • Levereras med en retro förvaringslåda i metall

  • Mått: 79 x 73 x 141 mm

  • Vikt: 203 gram

  • Max Effekt: 300 W

  • Brinntid: 4-36 h

  • Tändare: Piezo

  • Ljusstyrka: 490 lumen

(sökord: primus glaslykta, gaslykta primus, gasdriven lykta primus, primus gaslanterna, primus gaslykta retro, primus gaslanterna retro, primus gaslampa retro , båtbelysning gaslampa, båtbelysning gasollampa, gaslanterna båt, retrolampa båt )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 624201737

Visningar 413

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

PRIMUS EASY LIGHT LANTERN 130, Primus gaslampa, primus gaslykta

Pris

590 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?