Beskrivning

LIFESYSTEMS INTENSITY GLOW MARKER

Rek butispris: 80 kr

Lifesystems kärnuppgift är att skydda äventyrare och upptäcktsresande mot naturens element. Ständig forskning, regelbunden produktöversyn och vetenskaplig innovation har hållit Lifesystems produkter i spetsen för hälsoskydd inom outdoor och resa i över 20 år.

Kompromisslösa värderingar inom kvalitet och prestanda är inbyggda i varje Lifesystemsprodukt. Oavsett om du njuter av att se olika kulturer genom att resa världen över, eller om du förbereder dig för nästa expedition, så ska din hälsa och säkerhet aldrig tas för givet. Syftet med Lifesystems är att ge det grundläggande skydd som du behöver.

Svårt att hitta dina prylar när det är mörk? Lifesystems Intensity Glow en fantastik liten innovation för uteaktiviteter och friluftsliv. Dessa smidiga små självlysande brickor laddas i 5 min i sol eller lampsken och blir sedan självlysanade i 12 timmar.

Levereras med en liten vajer med skruvlås. Du fäster dem lätt på de saker du snabbt vill kunna lokalisera även när det blivit mörkt. De innehåller ljusabsorberande kristaller, som sedan glöder i mörkret. Hur smidigt som helst vid campingen, vandringen, fisketuren, jakten etc. Fäst den på din ryggsäck, så får du en självladdande extra ljuskälla för säkerhet.

Specifikation:

  • Vikt: 6 gram
  • Mått: 20 mm x 20 mm x 110 mm
  • Laddas med 5 minuter i solljus eller lampsken
  • Lyser i 12 timmar
  • Livslängd på upp till 10 år

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599920893

Visningar 491

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

självladdande ljuskälla, LIFESYSTEMS INTENSITY GLOW MARKER 42405

Pris

79 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?