Beskrivning

HÄLLMARK HIKING WOOD STOVE (Förvaringspåse kraftig mesh ingår)

Stort, rejält men ändå kompakt vedkök i rostfritt stål för ved och pinnar. Perfekt för värme, matlagning och grill.

Hiking Wood Stove är ett lite större buscraftkök tillverkat helt i rostfritt stål i 4 robusta delar som smiter in i varandra. Konstruktionen är noga genomtänk så att ett sug underifrån skapas genom det dubbelväggiga underdelen som ger syretillförsel till glödhärden och skapar effektiv värmehärd för matlagning samtidigt som det ger 100 % vindskydd utifrån. En inre uppsamlingsbehållare (den 4:e delen som inte syns när det är uppmonterat men som har små runda hål på bilden med fyra delar) gör att och glödrester samlas upp utan att det faller igenom. Det gör att köket kan användas direkt på en sandstrand, eller på en klippa som man inte får elda direkt på.

Hiking Wood Stove är ett välbeprövat kök i 4 delar som går blisxnabbt att montera upp på några sekunder och som många andra kopierat. Storleken ihopmonterat är ganska exakt som ett stort trangiakök, och vikten på 1100 gram vittnar om att detta inte är det minsta och tunnaste modellen av Open Stove som finns på marknaden, men däremot ett mycket robust kök som håller över tid, och inget plåttrigt mech som går sönder eller slit när det sätts ihop och monteras ner så som med platta kompaktkök. I detta vedkök får du en större anläggningsyta mot kärlen än hos de allra flesta "buscraftkök" vilket ger mycket bra värmehärd och stabilitet även för större kokärl och stekpannor, eller för dig som vill grilla. Samtidigt ger rymden i köket och höjden att du får in större vedflisor och pinnar än i mindre kompakta modeller av Open Stove. Köket är inte för dig som söket den minimalistiska titaniummodellen och jagar gram, men är optimalt för matlagning och för att få en bra värmekälla. Vedköket är enkelt att fylla på med ved och pinnar under tiden du lagar maten.

Vedköket är redo att användas i tre enkla steg:

1. Fäll upp ditt vedeldade kök

2. Sätt dit medföljande askbricka och grillgaller

3. Öppna luckan på framsidan och mata på med bränsle

Specifikation:

  • Vikt: 1100 gram
  • Material: rostfritt stål i alla 4 fasta delar
  • Skyddsväska i kraftig dubbel nätmesh med dragskostyängning
  • Storlek uppmonterad: Diamater: 20 cm, höjd 31 cm
  • Packmått: Diamater 18.5 x 11.5 cm (ungefär som ett stort Trangiakök 25)
  • Rejält men kompakt vedkök i rostfritt stål
  • Större storlek rymmer mer ved - ger stabilare matlagning och större värmehärd
  • Enkelt att fylla på med bränsle
  • Extremt enkelt att montera ihop på 3 sekunder
( Sökord: buschcraft kök, kök för kvistar, open stove rostfritt stål, bushcraft essentials, firebox, firestove, woodstove, compact woodstove, firebox steinless , eldkök , robens vedkök , stabiloterm vedkök. robens open stove , stabiloterm open stove , vedkök hällmark , vedkök stabilotherm , vedkök stabiloterm, wood stove robens , wood stove bushcraft essentials , wood stove robens, vedkök robens)

OBS !! Öppet köp/ bytesrätt gäller EJ på denna vara eller våra övriga auktionsvaror.

Öppet köp i 14 dagar gäller endast alla våra butiksobjekt till fast pris.

POLICY SAMFRAKTNING: Du betalar endast frakten för den vara med högsta angivna frakt - oavsett hur många produkter du handlar. Fraktkostanden räknas ut med automatik.

Tveka aldrig att höra av dig om du har produktfrågor innan köp! Väl mött!

Objektsnr 599917614

Visningar 907

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HÄLLMARK HIKING WOOD STOVE, vedkök, open stove

Pris

749 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 390 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?