Beskrivning

TRANGIA 27-3 HA

Rek butikspris: 1400 kr

Art nr: 150273

Trangias mest avancerade köksserie helt i ultralätt ytbehandlad hårdanodiserad (HA) aluminiumlegering (bortsett från stekpannan). HA materialet i kokärl och reflektor tillhöra marknadens bästa, lättaste och tåligaste.

OBS! För att det ens ska vara möjligt att kunna steka (bortsett från bacon)utan att alltid ha med smör eller olja, så behöver du en Non-Stick stekpanna (i folkmun även kallat teflon). Vi tycker därför att denna version är ett generellt smartare val än Trangia 27-1 HA (full HA köket som har stekpanna i HA) och vi rekommenderar detta.

Trangia 27-3 HA tillverkas i Ultralight aluminium med en hårdanodiserad aluminiumlegering, ett material som är upp till 50 procent starkare än vanlig aluminium och därför kan göras tunnare och med 25 % viktreducering i jämförels med vanlig aluminium. Hårdanodiseringen, med en tjocklek på 40 my, ger ett av marknadens absolut hårdaste material. För användaren blir köket lättare att bära, mer tåligt mot slitage, håller längre samt lättare att rengöra.

27-serien erbjuder kök som passar bra för ensamvandraren eller 2 personer. Kokkärlen är mindre och kaffepannan (ingår ej) dimensionerad därefter. Ett litet, kompakt kök som kräver minimalt utrymme i ryggsäcken. Även här går det att komplettera med större lägerkittlar som kan ställas på de uppfällda hållarna i det övre vindskyddet.

Detta ingår i 27-3 HA:

  • Spritbrännare (OBS! Köket är kompatibelt med både sprit- och gasbrännare. I den här versionen ingår en spritbrännare.)
  • Kastrull 1 liter graderad Hardanodized
  • Kastrull 1 liter ograderad Hardanodized
  • Stekpanna 18 cm i diameter Non-Stick (teflon)
  • Vindskydd (övre del) i Hardanodized
  • Vindskydd (nedre del )i Hardanodized
  • Tång och packrem

Total vikt: 725 gram
Dimensioner: 18.5 * 10 cm

Mer om Ultralight Hardanodized Aluminium:
Hårdanodisering är en ytbehandling som gör stormköken motståndskraftiga mot repor och slitage, det motverkar även korrosion. Ytbehandlingen gör även att köken blir lättare att göra rena, jämfört med ett kök som inte är hårdanodiserat. Dessa goda egenskaper gör att materialet ersätter både Titan och Duossal i köken.

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599993785

Visningar 741

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

TRANGIA 27-3 HA, 150273, Trangiakök HA

Pris

1 190 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 389 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?