Beskrivning

NIKWAX TECH WASH 300 ML + TX DIRECT WASH-IN 300 ML

Rek butikspris: 270 kr

Volym: 300 ml + 300 ml

Tvättmedel och impregnering för vattentäta/ventilerade klädesplagg och utrustning:

NikwaxTech Wash - Effektiv rengöring som underhåller. Tvättas in i tvättmaskin eller för hand.

Nikwax TX Direct Wash-In - Impregnerar enkelt i tvättmaskinen eller genom handtvätt.

Tech Wash & TX Direct Wash-In återupplivar de ursprungliga DWR-egenskaperna (Durable Water Repellency) och andningsegenskaperna i tyget. När kläder med membran utsätts för smuts och tvättas med vanligt tvättmedel, försvinner de vattentäta egenskaperna och tyget börjar suga upp vatten. Tvätta kläderna med Tech Wash i tvättmaskinen för att få bort all smuts. Om kläderna är nya behöver du bara tvätta dem med Tech Wash, men om du har använt kläderna mycket, lönar det sig att dessutom impregnera dem med TX Direct (som läggs i sköljmedelfacket och tvättas in). Med ett varv i tvättmaskinen får du både sömmar, dragkedjor och kardborreband effektivt impregnerade. (Nikwax Tech Wash och TX Direct är vattenbaserade, innehåller inte fluorkarboner och är inte testade på djur.)

OM NIKWAX TECH WASH

Tech Wash är specialanpassat för all teknisk beklädning med membran som t.ex. Gore-tex, Dermizax, Sympatex och liknande, men kan också användas till ull och annan beklädning.Det är en biologiskt nedbrytbar flytande tvål som avlägsnar smuts och rester av rengöringsmedel samtidigt som impregneringen bevaras. Denna produkt är en inte upplösningsmedelhaltig tvål som kan användas regelbundet till tvätt av beklädning och utrustning utan att skada den vattenavvisande beläggningen. Använd denna produkt istället för upplösningsmedelhaltiga flytande tvålar eller pulver.

OM NIKWAX TX DIRECT WASH-IN
TX Direct Wash-In är en impregnering/återimpregnering för vattentäta/ventilerade klädesplagg och utrustning om t.ex. Gore-tex, Dermizax, Sympatex och liknande. Hela plagget sänks ner i TX Direct Wash-In som belägger varenda liten fiber så att inga områden missas. Microsprickor lagas genom att läckande områden täpps igen av elastiska polymer som ogillar vatten. TX-Direct lägger en vattenavvisande hinna på yttertyget, vilket är viktigt för att bevara klädesplaggets andningsförmåga i vått väder. Används efter att kläderna har tvättats med Nikwash Tech Wash och efter ca. var fjärde tvätt.

(sökord: impregnering gore-tex, tvättimpregnering gore-tex, impregnering skalkläder,tvättimpregnering skalplagg, tvättimpregnering skidkläder membran, tvättmedel gore-tex, tvättmedel skalplagg, sprayimpregnering skalplagg, spray impregnering gore-tex impregneringsspray skalplagg impregneringsspray gore-tex )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 561155593

Visningar 454

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NIKWAX TECH WASH 300 ML + TX DIRECT WASH-IN 300 ML , tvätt impregnering GORE-TEX

Pris

229 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 387 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?