Beskrivning

GORILLA TAPE GENOMSKINLIG LAGNINGSTAPE 8.2 M X 48 MM

Stark och tålig kristallklar lagningstejp med visst flex som gör den användbar på många olika material till extremt många syften. Gorilla Duct Tape är perfekt att packa med var du än ska för att snabbt kunna laga utrustning.

Gorilla genomskinlig lagningstape kan användas till att laga, reparera, täta, fästa och skydda material. Tapen fungerar brr till lagning av tält, skalkläder, uppblåsbara madrasser, kites mm och kan användas som permanent eller tillfällig lagning. Läs mer nedan.

Gorilla transparent duct tape ger ett vatten- och lufttätt skydd som garanterat inte spricker och inte heller gulnar med tiden som många andra genomskinliga tejper gör. Tejpens kant är perforerad för att enkelt kunna rivas av i önskad längd utan att ta hjälpa av sax.

RÅD FRÅN OSS SOM SPECIALISTER PÅ LAGNINGSUTRUSTNING FÖR OUTDOOR OCH VATTENSPORTPRODUKTER

Vi vill att du ska bli 100 % nöjd med det du köper från oss.

Beroende på påfrestning på det som lagas, samt den estetiska aspekten så kan denna tejp förslagsvis användas som en mycket stark "tillfällig" lagning på plats eller i fält , (tex lagning av kites, lagning av vindsurfingsegel eller för lagning av reva i en uppblåsbar plastbåt eller Gore-Tex jacka) och ändå ersättas av en professionellare lagning efteråt

Om du har dyra fina produkter och tex ska laga revor i Gore-tex plagg, dunplagg, vadare, neoprenematerial kites, tält etc, så rekommenderar vi något av våra premiumvarumärken GEAR AID och TEAR AID som är specialister på området, varifrån vi tillhandahåller ett brett fullsortiment av olika lagningslappar. Där finns mer specifika lagningslappar för tex Gore-Tex-väv, silkonbaserade/ icke silkonbaserade materila, högflexiga material, färgade material, matta material, lagning för segel/kites, neoprenedräkter etc. Se våra övriga produkter som hittar du dessa produkter.

Specifikation:

  • Längd: 8.2 meter
  • Bredd: 48 mm
  • Genomskinlig
  • Tålig och mycket bra vidhäftning
  • Tejpen som fixar, lagar, förseglar, tätar, skyddar etc
  • Vatten-, UV- och temperaturbeständig
  • Krackelerarm, spricker och gulnar inte med tiden

OBS !! Öppet köp/ bytesrätt gäller EJ på denna vara eller våra övriga auktionsvaror.

Öppet köp i 14 dagar gäller endast alla våra butiksobjekt till fast pris.

POLICY SAMFRAKTNING: Du betalar endast frakten för den vara med högsta angivna frakt - oavsett hur många produkter du handlar. Fraktkostanden räknas ut med automatik.

Tveka aldrig att höra av dig om du har produktfrågor innan köp! Väl mött!

Objektsnr 594378717

Visningar 511

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

GORILLA TAPE GENOMSKINLIG LAGNINGSTAPE 8.2 M X 48 MM, transparent lagningstape

Pris

139 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 392 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?