Beskrivning

GEAR AID TENACIOUS TAPE FLEX PATCHES

Rek butikspris: 140 kr

MCNETT ändar under 2019 varumärkesnamn till GEAR AID. (Därför kan motsvarande identiska produkt florera parallellt under båda varumärkenas olika emballage på marknaden ett tag framöver.) Det amerikanske varumärket är specialiserat på reparationsutrustning, tillbehör och produktvård för militär och den professionella sektorn, men har mer och mer börjat sprida sig och uppskatas av friluftsintresserad konsumenter. Alla produkter håller mycket hög kvalitetsnivå och tack vare stora volyminköp från USA kan vi hålla mycket bra prisnivå.

Två stora transparenta självhäftande rektagulära lagningslappar i 4-vägsflexigt TPU.

Mått: 2 st á 7.5 x 12.5 cm. Kan klippas till rätt storlek. Läs mer..

Högkvalitativ flexibel lagningslapp i TPU speciellt utvecklad för enkla permanenta reparationer av alla elastiska och rörliga vävar, som tex softshell-material, elastiska funktionsplagg, uppblåsbara vattensportleksaker, etc. Gear Aid Tenacious Tape Flex Patches fäster på nästa alla material, så som tex vinyl, nylon, metall och plast.

OBS! Den "vanliga" (icke flexiga) Gear Aid Tenacious Tapen är en storsäljare och rekommenderas för material som inte har tydligt flex, tex tält, Gore-Tex etc. Du hittar den i på vår sida under varumärket.

Flex Patches fungerar mycket bra att använda för de flesta typer av reparationer gällande nedanstående produktkategorier och mycket mer därtill:

  • Softshell-plagg och funktionsplagg med låg till hög elasticitet.
  • Regnkläder, skalplagg med låg till hög elasticitet.
  • Sovsäckar och ryggsäcka med låg till hög elasticitet.
  • Cykelslangar, gummistövlar och uppblåsbara vattenleksaker med låg till hög elasticitet.

Tapen är både mycket tålig och givetvis 100 % vattentät i material och limning. Den transparent matta ytan gör att lagningen smälter in och blir så diskret som möjligt. Detta lilla kit väger inte många gram och borde packas med på alla lite större äventyr samtidigt som det är mycket bra att ha hemma för beredskap.

Med enkelhet kan skyddspappret tas bort och lagningslappen gnuggas fast på plagget runt revan eller hålet. Lagning kan ske från yttersidan om revan är liten, eller med lapp både på in- och utsida vid större hål och för bästa hållbarhet.

Instruktioner för lagning: Rengör och torka området kring hålet. Ta bort skyddspappret. Placera lappen på hålet och se till att det är minst 12 mm från hålets kant till lappens kant. Gnugga på lappen från centrum och utåt under 30 sekunder. Klädesplagget kan användas omedelbart men limmet härdar ytterligare under de närmsta 12- 24 timmarna, vilket kan vara bra att känna till om lagning sker på tex vattensportutrustning eller vadare. Tapen fäster extremt bra, men var noga med att du för bästa livslängd klipper till avrundade hörn när du klipper till den rektangulära lappen, så att de inte kan fläkas upp över tid.

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 561657824

Visningar 241

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

GEAR AID TENACIOUS TAPE FLEX PATCHES, elastisk transparent lagningslapp tpu

Pris

119 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?