Beskrivning

OBS! Ny produkt, direkt från Bergsala!

Produktbeskrivning
Den senaste medlemmen i Nintendo Switch-familjen är äntligen annonserad – Nintendo Switch OLED Mario Red! Med en stor och livlig OLED-skärm på hela 7 tum tar denna konsol ditt bärbara spelande till nya nivåer. Systemet har en konsol, docka och Joy-Con™-kontroller, allt i den ikoniska Mario Red-färgen. Men det är inte bara OLED-skärmen som är ny, den nya modellen har även ett brett justerbart stativ, en dockningsstation med kabelansluten LAN-port, 64 GB intern lagring och förbättra ljud.

7" OLED-skärm
Den stora skillnaden med denna nya modell av Nintendo Switch hittar vi redan i namnet - OLED! Med en 7 tum stor OLED-skärm kommer konsolen att öka din spelupplevelse till en hög nivå. Njut av livfulla färger och skarpa kontraster när och var du än spelar. Du kommer att märka skillnaden som den livliga skärmen gör direkt, oavsett om du kör fartfyllda rallyn eller slåss mot fiender.

Upptäck nya sätt att spela på

Med flera olika lägen kan du välja exakt hur du vill spela på din Nintendo Switch OLED. Konsolen är utformad för att passa ditt liv och kan förvandlas från hemkonsol till bärbart system på bara ett ögonblick. Placera din Nintendo Switch OLED i den medföljande dockningsstationen för att ansluta till din TV och spela och familj. Dockningsstationen har nu även en inbyggd LAN-port. När du är på språng använder du de två medföljande Joy-Con-kontrollerna tillsammans med konsolen för att spela på egen hand. Med det inbyggda och justebara breda stativet kan du enkelt ställa in Nintendo Switch OLED på valfri hård yta, ta av kontrollerna och duellera mot en kompis.

Välj hur du vill spela
En av de unika fördelarna med Nintendo Switch är handkontrollerna, Joy-Cons. Dessa sitter på varsin sida av konsolen och är lätta att ta av och sätta tillbaka igen. Du kan använda en kontroll eller båda och spela både horisontellt och verikalt. Kontrollerna gör även att du kan spela tillsammans med en kompis eller med ännu fler samtidigt – om ni har fler än två Joy-Cons. Kontrollerna finns i flera olika färger och utföranden, kanske till och med i ett utförande som matchar ditt favoritspel? Med denna enhet medföljer två Mario red Joy-Cons.

Mångsidiga appar & funktioner
Köp alla dina favoritspel i fullversioner och med tillhörande DLC i Nintendo eSHop. Genom ditt Nintendo Switch Online-medlemskap får du en mängd fördelar som du med enkelhet kommer åt direkt från hemknappen. Du får även ta del av de senaste nyheterna inom spel, som uppdateringar, livestreams och nya släpp. Fånga minnesvärda ögonblick på din Nintendo Switch OLED med Capture-knappen – ta en skärmdump, lägg till text och dela enkelt på sociala medier!

64 GB intern lagring
Spara dina favoritspel och alla minnesvärda ögonblick i form av skärmdumpar på din Nintendo Switch OLED. Du får 64 GB lagring att utnyttja precis som du vill.

Förbättrat ljud
Med Nintendo Switch OLED får du nu en strå vassare ljudupplevelse. Njut av förbättrat ljud från systemets två inbyggda högtalare var du än befinner dig.

I förpackningen
Nintendo Switch™ OLED-modellkonsol (i Mario Red)
Nintendo Switch Joy-Con dockningsstation (i Mario Red)
Joy?Con vänsterkontroll (i Mario Red )
Joy?Con högkontroll (i Mario Red )
Joy-Con vristband
Joy-Con Grip
Höghastighets-HDMI kabel
Nintendo Switch AC-adapter

Frakt: 39 kr fastpris oavsett hur mycket du beställer.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 610468699

Visningar 1 638

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Nintendo Switch - OLED Model Mario Red

Pris

4 799 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 925 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?