Beskrivning

Prodeus är en gammal förstapersonsskjutare som blivit omtolkat med moderna renderingstekniker. Upplev samma kvalitet som du förväntar dig av ett modernt storspel men designat i retrostil och ett spelupplägg som följer den äldre hårdvarans tekniska begränsningar.

Spelet innehåller en handgjord kampanj av spelbranschens FPS-veteraner, samarbets- och tävlingslägen för flera spelare som bygger på klassiska spellägen*, en fullständigt integrerad nivåbyggare samt ett inbyggt bläddrarverktyg för communitykartor som ger omedelbar action med nära obegränsat antal nivåer att spela på.

Gör dig redo att måla väggarna röda. Detta är den Boomer Shooter som du har väntat på.

INNEHÅLL:

Retroutseende i den moderna eran
Gamla och nutida skjutspel slås samman med grafik som kombinerar dagens 3D-teknik i hög kvalitet med retrografik. Upplev överdrivna explosioner av pixlar i lo-fi och högteknologiska partikeleffekter när du möter Prodeans och Chaos-styrkorna.

Rent FPS-retrokaos
Stålsätt dig för snabb och frenetisk action utan slut. Skjut och bränn dig genom horder av kaos-spawnade varelser med en arsenal av klassiska överdrivna vapen.

Rött regn
Stänk ner stålväggarna och de utomjordiska salarna med blodet från dina fiender. Upplev den blodiga spänningen från äldre skjutspel uppskruvat till nästa nivå tack vare Prodeus kungligt knasiga kroppsdelsavslitande system.

Nivåer skapade av communityn
Upptäck nya arenor genom en inbyggd webbläsare fylld med kartor som skapats av communityn och håll de intuitiva striderna uppdaterade.

Förödelse för flera spelare
Samarbeta och ställs mot varandra i en uppsjö av flerspelarlägen. Ta dig an kampanjen i samarbetsläget för fyra spelare eller kasta dig in i striden med Deathmatch, Team Deathmatch, CTF och mycket mer för 16 spelare – för att sedan ta det till nästa nivå genom att skapa och dela anpassade spellägen.

Kämpa till musiken
Spräng blodkärl till ett turboladdat hårdrockssoundtrack av kompositören för retro-FPS, Andrew Hulshult, som dynamiskt ändrar karaktär efter dina handlingar.

Objektnr 617 892 481

Visningar 219

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Prodeus - Helt nytt till Nintendo Switch!

Pris

378 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 381 omdömen

Läs omdömen