Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/9KZpmd_T0-g

Hitlers armé är tillbaka för en till omgång i denna nervkittlande skjutare från skaparna av Sniper Elite 4! Ockulta fiender, episka vapen och en ruskig ny kampanj för 1-4 spelare väntar i 1940-talets Europa. Kämpa för att rädda mänskligheten från en odöd undergång!

Chockande ny kampanj
Motståndsrörelsen har besegrat zombie-Hitler och kastat ner honom i helvetet - men de döda reser sig igen med större hunger än tidigare.

Fortsätt den alternativa berättelsen från Zombie Army-trilogin i stora nivåer och upptäck en lömsk plan som tar Survivor Brigade genom Italien och vidare!

Kämpa mot mörkrets styrkor i likfyllda kanaler, överlev ett zombie-zoo och res till mörka, oförklarliga platser som ingen annan har varit på... och överlev!

Större, värre Horde-läge
Förläng din slaktsemester i det utökade Horde-läget. Ju längre du överlever, desto större blir kartan. Hur länge kan du kämpa tillbaka utan att gå med i de levande dödas hord.

Prisbelönt vapenanvändning
Upplev den genredefinierande ballistiken som Rebellion gjorde berömt i Sniper Elite-serien, och använd den mot de fördömda hordarna!

Uppgraderade Kill-kameror och styckning
X-Ray Kill-kameran återvänder! Titta i blodig slow motion när kulor, bomber och mer förstör ben och organ i röntgen. Förundras när dina kulor river av en rutten lem eller två, och rys när de döda fortsätter dyka upp!

Djup progression och anpassning
Bygg slaktaren som passar dig när du går upp i ranking! Ser du dig själv som en skyddsängel? Ta skada åt dina lagkamrater! Gillar du tornet? Varför inte ta det med dig? Döda sedan med stil när du låser upp nya kläder, emotes och taunts!

Mördar-melee
När de döda omringar dig, slå tillbaka med förbättrad närstrid! Knuffa genom massorna, stampa på huvuden och avsänd de levande döda med fruktansvärda takedowns!

Episka vapen
Utnyttja kraften i eld, blixt och gudomlig essens för att uppgradera dina vapen och skapa enkla helvetesåkallare! En automatkarbin som skjuter blixtar? En pistol med en brinnande bajonett? Allt går i mänsklighetens sista strid!

Monstruösa mängder
Ta dig an legioner av galna gripare, klumpiga pansareliter, skrämmande skuggdemoner, explosiva självmordsgeneraler och en mängd andra överraskningar! När du stirrar ner i en Zombie Tanks pipa, önskar du att du stannade bakom soffan!

Objektnr 631355248

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 20:06

Zombie Army 4 Dead War - Helt nytt till Nintendo Switch!

Pris

327 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 317 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?