Beskrivning

Slut dina ögon och ta dig tillbaka till arkadhallen. Du hör 80-tals musiken och popcorn doften hägrar. Du har dyrkat upp spargrisen. Nu är det dags för dig och dina veckopengar att göra upp om vem som toppar highscore listan. Visa nu dina 1942 skills. Det är upp till dig. Skämt osido, känslan är magiskt retro i ny grafik men fantastiska animationer och sidpanoreringar utan dess like.
Tror du oss inte?! Kolla på videon här nere. Top Gun has nothing on you!


Trailer: https://youtu.be/CG2D-ZhDmoA

Ett fullspäckad sidscroll shoot-em up spel där timing är den viktigaste faktorn. Sine Mora är ett vackert skjutspel i luften! En skjutglad tidsresa där kulorna viner i klassisk 1942 anda!

Sine Mora siktar på att överraska dig varje sekund. Från den efterhängset lugna pianomusiken som hälsar dig välkommen på menyskärmen till den detaljerade grafiken som liknar en vacker tavla som fått liv – det här utsökt snygga skjutspelet kittlar din fantasi ... och spränger sedan alla dina förväntningar i småbitar med ett klassiskt spelupplägg.

Du kan njuta av den vackra grafiken och ljuva musiken i Sine Mora i fyra huvudlägen. I Story Mode (berättelseläget) spelar du igenom en komplex och tragisk historia i sju huvudnivåer. I Arcade Mode (arkadläget) kastas du rätt in i händelsernas centrum utan de berättande filmsekvenserna, och i Score Attack (poängjakten) kan du skjuta till dig poäng i tidigare spelade nivåer. Och om du älskar att tampas med spelets gigantiska slutbossar är Boss Training (bossträning) helt rätt för dig.

Oavsett vilket läge du bestämmer dig för kan du se fram emot en upplevelse som verkligen känns. Varje flygplan som du spakar, varje fiendefordon du möter och varje jätterobot du ställs inför har animerats ned på minsta detaljnivå. Och när du dansar mellan de haglande kulorna skakar skärmen av explosioner och fiendernas flygplan svischar förbi i bakgrunden.

Allt förenas av ett soundtrack som har allt från vilsamma flöjter till pulshöjande technofusion, och allt kompas av kulornas snabba slagverk. Det filmiska rampljuset i Sine Mora står redo för dig att kliva in – om du törs ...

Objektnr 631362565

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 21:16

Sine Mora EX - (1942 Arkad Fans Se Hit!) - Helt nytt till Nintendo Switch!

Pris

277 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 318 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?