Beskrivning

VAD GÖR ALLA SUPEROKÄNDA MÄNNISKOR HELA DAGARNA av Fredrik Lindström. Pocketutgåva från Bonnier Pocket, 234 sidor, i mycket fint skick.
I en värld där kändisskapet smäller högre än allting annat är ändå 99% av alla människor totalt okända. Är alla icke-kändisar lika okända, kan man vara mer eller mindre okänd? Till och med superokänd?
Detta är en bok om framför allt helt vanliga superokända människor som lever på skuggsidan av samhället, ett samhälle där kändisskapet blivit vår tids nya religion. Vilka ingrepp planerar de för att ta det avgörande steget åt rätt håll, för att deras liv skall utvecklas i rätt riktning? I Fredrik Lindströms korta berättelser känner man igen hans omisskännliga humor men också allvaret. Boken utkom som en pendang till långfilmen Känd från TV och berör temat i filmen: kändisskap, mänskligt värde, ensamhet, tvåsamhet och familjen som livsform.

Vikt: 130 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 626907510

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 14 apr 21:01

VAD GÖR ALLA SUPEROKÄNDA MÄNNISKOR HELA DAGARNA av Fredrik Lindström

Pris

40 kr
Annonsen är avslutad

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

450 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?