Rallarrosen-2011

|Samfrakt 3 dagar

Om

Företag

Malmberget | Reg. January 2011

Vi är ett företag som säljer både prydnader och accessoarer.

Frakt:
Väljer ni frimärke (ej spårbar)som frakt istället för det dyrare alternativet så får ni stå för risken själva. Vi tar inget ansvar för försändelsen efter vi postat den.

Ångerrätt
Du har rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar. Ångerfristen löper ut 14 dagar efter dag 1.
Vill du utöva ångerrätten ska du till näringsidkaren skicka ett klart och tydligt meddelande här på Tradera om ditt beslut att frånträda avtalet.
För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten
innan ångerfristen gått ut. Verkan av utövad ångerrätt

Om du frånträder detta avtal kommer vi att betala tillbaka den
betalning vi fått från dig exkl. frakt. Som köpare står du själv för frakten/returfrakten, returen måste vara spårbar alltså ej frimärken.

Hämtar du som köpare inte ut försändelsen utan den går på retur så betalas det belopp du betalat oss minus fraktkostnaden tillbaka.

Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi återfått varan.Vi kommer att använda samma
betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat.