emely_tuvang

emely_tuvang

Om

Kalmar | Reg. June 2012

Jag har växter i mängder då det är mitt största intresse på fritiden, både köper och säljer för att det är kul, därav låga priser.

Försöker packa så väl jag kan, speciellt när det är kallt ute. Ansvarar inte för postens hantering när jag skickat iväg paketet. Kan heller inte ansvara för misslyckad rotning vid köp av orotade sticklingar, mitt tips är att läsa på om växten innan du köper den för att lyckas på bästa sätt. Jag kollar ofta igenom mina växter hemma efter ohyra, men rekommenderar alltid karantän för säkerhets skull.

Jag skickar endast MÅNDAGAR-ONSDAGAR för att sticklingen inte ska fastna i posten över en helg. Betalning behöver vara inne senast 12.00 om jag ska hinna skicka iväg den dagen betalning sker.

Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp så lägg inte negativt omdöme innan du kontaktat mig för att se om vi kan lösa det på något sätt, jag är inte omöjlig. :)

Tänk på att sticklingen kan se annorlunda ut när de kommer fram än hur de ser ut på bilder eftersom det är en levande växt du köper.