EMKristin

Om

Usak | Reg. March 2016

Hej,
Jag har skapat och designat i någon form under större delen av mitt liv. Teknikerna har varierat över åren och jag lär mig ständigt nya. Det har varit väldigt mycket virkande dom senaste åren, men jag sysslar även med sömnad, illustration, skrivande, lera, naturmaterial, smycketillverkning, pärlbroderi mm. Det varierar delvis beroende på säsong men också efter humör. Det viktigaste för mig är skapandet och att ständigt lära.

Mycket av det jag gjort tidigare, för ca 5-10 år sen har jag sålt här på Tradera, senare utökade jag även till andra internationella forum. Nyligen gjorde jag en liten re-launch med ny look osv och bestämde mig för att ta del av Tradera på nytt, så en del av mina alster kommer finnas tillgängliga här igen. Jag sålde tidigare under -EMK- så ni kan fortfarande se alla mina fina omdömen där men tyvärr stängde Tradera ner det när jag fick utländsk adress till mitt då stora förtret eftersom jag arbetat hårt på att bygga upp ett fint rykte. Oavsett var det längesen nu och jag har inget emot en nystart då det är mitt 2020-tema.

För ett par år sedan träffade jag alltså kärleken i Turkiet och flyttade så småningom från Sverige och är numer bosatt i Turkiet. Jag har mycket av mina skapelser hos min mamma i Sverige och lägger endast upp av dessa saker på Tradera så frakt-tid och priser är som kan förväntas inom Sverige.

SWISH
Det går bra att betala köpen manuellt med Swish så som det fungerade med Traderas gamla betalsystem. Jag kan däremot inte automatisera Swish via Traderas site då jag bor utomlands. Om du föredrar att betala med Swish är det bara att skicka ett meddelande antingen via Tradera eller mail så skickar jag infon direkt.

Om du har några övriga frågor går det bra kontakta mig via e-mail, emvycreates@gmail.com och i övrigt ska du ha tack för titten.

MVH
Martina

Emvy creates