VictorAnd

VictorAnd

Om

Västerås | Reg. May 2016

Hej och välkommen till min Tradera-sida!

Om mig:
Jag har varit kund- och medlem hos Tradera sedan år 2016.
Medan jag har varit mindre aktiv under största delen av mitt medlemskap, har jag alltid återkommit för det smidiga sättet att sälja enstaka artiklar och produkter.
I majoritet är det herrkläder- och artiklar som jag brukar sälja, vilket jag även gör via andra sidor som Blocket, Facebook Marketplace och liknande. Oftast är skälet till mina försäljningar att det är saker som jag inte har använt eller inte längre använder men som är i gott skick för att brukas av någon annan.

Om du köper av mig:
Vid genomförd betalning (Swish är den föredragna betalningsmetoden) vid avslutat köp eller auktion kommer jag skicka din köpta vara från mitt närmaste postombud (ca 7 minuter från mitt hem, om jag är på jobbet kan det dröja till kvällen). Därifrån uppdaterar jag dig om kvitto, vad för typ av frakt och annan information som du önskar. Således är det VIKTIGT att du har dina uppgifter tillgängliga för mig att ta del av, det vill säga din adress, telefonnummer, personinformation - allt som är relevant för mig att veta för att skicka varan till dig!

Vid frågor eller funderingar är det bara att höra av dig till min mejl eller telefonnummer!

Uppträd med allmänt hyfs och tala klarspråk, det borde vara självskrivet men jag understryker det ytterligare!

Telefon: 070-750 58 79
Mail: Victorminkim@hotmail.com

Med vänlig hälsning
Victor Andersson