Teknikhouse

|Samfrakt 1 dag

Om

Företag

Norsborg | Reg. August 2017

Teknikhouse ägs och drivs av Nordic Teknik House AB med säte i Stockholm. Vi erbjuda marknadens bredaste sortiment av reservdelar och mobiltillbehör för mobil, surfplatta, dator och hemelektronik samt kunna erbjuda den absolut bästa kundservice till både privatpersoner och företagskunder. Hos oss hittar du bland annat batterier, skärmar och baksidor.

- Vi har lång erfarenhet i branschen och Högsta kvalité på reservdelar och tillbehör.

- Vi hjälper företag och privatpersoner att reparera sina mobila enheter.

- Vi erbjuda marknadens bredaste sortiment av Begagnade Mobiler, Surfplattor och vi testar alla produkter grundligt, Vårt utbud uppdateras hela tiden så det finns alltid nya saker att upptäcka hos oss på teknikhouse

- Vi säljer produkter som är testade av experter.

- Vi har alltid låga priser - du sparar pengar på ditt köp.

- Garanti ingår alltid.

- Alla begagnade mobiler och surfplattor är olåsta och säljs utan abonnemang.

- Vi säljer begagnade mobiler och surfplattor till ett lågt pris. Hos oss sparar du pengar utan att behöva kompromissa om kvalitet.

- Vi erbjuder alltid kostnadsfri felsökning av din enhet. posta den till oss så återkommer vi med en kostnadsförslag på vad det skulle kosta att reparera din enhet. (Kostnadsfri felsökning) Vi samarbetar med Postnord och DHL och du kan själv välja fritt hur du väljer att posta in din telefon till oss. Det viktiga är att du skickar den spårbart så din enhet är försäkrad under hela transporten.