DeluxGem

DeluxGem

|Samfrakt 7 dagar

Om

Företag

H | Reg. January 2019

Varmt välkomna till oss på DeluxGem! Vi är ett familjeföretag som har erfarenhet av försäljning av smycke och accessoarer!

Vår affärsidé handlar om;

· Unika produkter med hög kvalité
· Tillgänglighet, stort utbud av varor
· Oslagbara Priser, utrop 1kr
· Snabbhet, leveranstid mellan 2-5 arbetsdagar
· Kundbemötande (personlig kontakt och service, snabba svarstider)

Vi erbjuder ett stort parti av färdiga smycken, smyckestillbehör samt hög kvalitets ädelstenar. Som en kund har ni mycket att välja på. Material vi arbetar med är Silver och Guldpläterade smycken, Rostfritt stål smycken samt smycken med Ädelstenar och Kristaller.

Kunden i fokus ALLTID!
Vi är måna om att bygga en långvarig och god relation med er som kund. Vår målsättning är att ni som kund alltid ska känna er nöjd med ert köp! Så därför vill vi att ni hör av er till oss vid frågor så att vi får möjlighet att hjälpa er på bästa sätt. Ni kan kontakta oss via Tradera eller via mejl deluxgem2019@gmail.com. Vi besvarar era frågor 08.00-16.00 mån-fre via chatt eller mejl.

Betalning:
Vi kontaktar köparen automatiskt efter avslutad auktion/köp med all betalningsinformation. Vi accepterar betalning via
· Swish
· Kortbetalning via Trader
· Internetbank (Nordea)
· Paypal
· paynova

Betalning måste ske innan varan skickas till er. All betalning måste ske inom max 2-7 dagar efter avslutad auktion/köp.

Frakt:
Smycket/smyckena packas omsorgsfullt och skickas i bubbelkuvert för att inte skadas vid transport. Alla varor levereras nytt och auktioner som avslutas över 50kr skickas i en fin presentpåse. Paket skickas senast dagen efter att pengarna finns på konto.
Vi skickar via Posten och frakt kostnad är 13 kr inom Sverige (inrikes brev). Bubbelkuvert kostnad, etikett kostnad och förpackningsavgift ingår i frakt kostnad. Befinner ni utanför Sverige fråga oss om frakten innan ni bjuder. Vi kan mot begäran skicka varor med REK post (70kr), kontakta oss för mer information om detta. Vi skickar alla våra leveranser helgfria vardagar mellan kl 8-15.

Samfrakt:
Vi samfraktar alltid om ni så önskar. Vi samfraktar om ni köper minst tre varor med avslutspris på 15 kr för varje vara. Vänligen kontakta oss om ni vinner fler auktioner. Ni har 7 dagar på er från den dag ni vann första auktion sen räknar ihop vi totala kostnad.

Ångerrätt:
Vi vill att ni skall vara 100% nöjda med erat köp. Vi följer Konsumentverkets bestämmelser och rekommendationer i enighet med konsumentlagen och distansavtalslagen. För mer information gå in på: www.konsumentverket.se

Som privatkund har ni alltid
· Rätt att ångra ett köp inom 14 dagar efter mottagen vara.
· Ni har rätt till full återbetalning exklusive fraktkostnader.
· Efter att returen erhållits återbetalas pengarna.

Köparen står alltid för retur fraktkostnader. Varan måste vara i samma skick och i originalpåse som vid försäljningen. Vi är mycket tacksamma om man hör av sig till oss via tradera, med ett mejl eller via telefon om man inte är nöjd med en vara eller vid en potentiell retur. Vid missnöje, negativa omdömen är inte en lösning utan ber vi er att ta kontakt med oss så gör vi bästa att nöjda er som kund.

Vi innehar F-skattebevis och finns i Hagfors. Alla våra produkter står i en rök & djurfritt lokal. Trevlig budgivning och kolla gärna in våra andra annonser.

Information in English:
Please look carefully at the pictures, read the item description as well as terms and conditions before you place a bid on any item or make a purchase. If you have any doubts, or questions, please contact us at deluxgem2019@gmail.com. For international buyers: If you live outside Sweden and are interested in buying something from us, please contact us so that we can send you the shipping cost according to your location. We follow the Swedish Consumer Agency's recommendations and rules.

Mvh
DeluxGem