Kyrko87

Kyrko87

|Samfrakt 3 dagar

Om

Arvika | Reg. July 2021

Hej!
Kul att du ha hittat hit :)

Information "Föreslå pris" - Läs innan du skickar prisförslag!
1.
Jag är beredd att sälja till lägre pris, MEN inte till vilket pris som helst, läs Tradera's rekommendation hur du använder
"Föreslå pris"-funktionen. Vill du ha större chans att jag acceptera ditt prisförslag, så tänk till om det är ett rimligt bud innan du skickar iväg ditt prisförslag. Du kan börja med 30% avdrag, men det NEKAS direkt av mig! Du har 3 försök, så använder dem noga.
2. Om jag accepterar ditt prisförslag, är det DU som står för FRAKTEN, även om annonsen har "Fri Frakt". "Fri Frakt" gäller BARA för "Köp Nu"-funktionen. Jag kommer ta bort "Fri Frakt" innan jag accepterar ditt prisförslag.
3. Accepterar jag ditt prisförslag, är ditt köp !BINDANDE! (LÄS Tradera's villkor). Du kan dig INTE dra ur affären genom att INTE SVARA och IGNORERA mig. Du har som vanligt 3 dagar på dig att betala ditt köp! Annars informeras Tradera!
4. EJ RETUR
eller ÅTERBETALNING när du har köpt med prisförslag!

När skickas mitt paket?
- Pga av samfrakt (3 dagar) skickas ditt paket efter 4-5 dagar. Om du inte vill vänta så länge markera din order som "Betald" då skicka jag ditt paket inom 1-2 dagar (efter mottagen betalning)

Var är mitt paket?
- För att följa paketets äventyr, går till "Mina köp" -> "Mer" -> "Spåra paket". Har du valt PostNord, skall paketet dyker upp i PostNord-Appen. DB Schenker måste du följer via deras hemsida eller på Tradera -> "Mina Köp" -> "Mer" -> "Spåra paket".

Mitt paket är inte framme än!
- Om ditt paket behöver längre en förväntat för att nå fram till dig, kontakta MIG! Jag kontakta sedan PostNords eller DB Schenker kundservice.

Jag har markerat min order som "Betald" men vill lägga till nåt. Kan jag fortfarande få samfrakt?
- Självklart! Om jag inte har hunnit skicka ditt paket ordna jag samfrakt såklart. Om ditt paket är redan på väg bjuder jag på frakten om du lägga din nya order inom dessa 3 dagar.

Kan jag får mitt paket hemskickad? - Absolut! Hemleverans sker alltid med PostNord. Då ska du välja PostNord som fraktbolag.

Ingår hemleverans i Fri Frakt?
- Nej! Fri Frakt levereras alltid till ett ombud!

Kan jag välja ett annat fraktbolag än de förvalda?
- Ja. - DU kan välja ett annat fraktbolag (DHL t.ex.) om du vill, men det kan bli dyrare. I så fall ska du kontakta mig efter du har genomfört ditt köp. Jag får INTE ändra fraktbolagen på egen hand!

Är det alltid rätt fraktpris?
- Det kan jag inte säga eftersom jag gör fel ibland. Om jag råka ta för mycket för frakten kommer jag återbetala överskottet efter jag har bokad frakt till dig. Om jag har beräknad för lite för frakten så är det jag som står för det. Om det skulle dyker upp en billigare fraktalternativ, kommer jag kontakta dig!

Har jag Ångerrätt?
- Nej! - Köpt som Sett! Jag är en privat person som sälja. Därför är jag inte skyldig dig ångerrätt - se Tradera's villkor! Men du ska känner dig tryggt och säkert när du köper varor av mig! Därför lägger jag upp egna bilder och inte "LEGO"-produktbilder så att du se hur varan ser ut du tänka köpa. Du kan alltid fråga om fler bilder!

Vad händer om jag inte hämta ut mitt paket?
- Om det skulle händer måste du höra av dig till mig! Varan är fortfarande din. Om du vill ha varan måste du betala frakt till mig så att jag boka om transport till dig. Enligt Tradera är jag INTE skyldig att återbetala köpesumman!

Varför ta du inte ansvar för dina paket?
- Det gör jag! Jag packa väl med bubbelplast osv. använder mig även av olika klistermärken såsom "Fragile", "Hanteras Varsamt" och "Keep Dry" för att skydda ditt paket så bra som möjligt! Jag vill ju att din vara kommer fram hel! Men vi vet ju alla hur fraktbolagen sköta hanteringen ibland, man får ett totalt mosad paket.

Jag har köpt något av dig, varför har du inte lämnat omdöme än? -
Jag lämnar omdöme när jag ser att du ha lämnat omdöme om mig!

Varför får jag min vara i en Amazon-kartong t.ex.?
- För miljöns skull kommer jag återanvända alla slags kartonger jag har hemma! Och ditt köp transporteras klimatneutral till ombud!

Texten kommer uppdateras då och då.
Tack att du kikade förbi!
Ha en fin dag!
Med vänliga hälsningar