Prylhem

Prylhem

|Samfrakt 3 dagar

Om

Västra Frölunda | Reg. February 2022

Miljövänligt att sälja ist för att slänga!
Vi är samlare privat som säljer iväg diverse saker, vi har nämligen samlat endel genom åren vi levt och varit lite galna i saker.
Nu vill vi bara få bort det och få det vidare till nya ägare. Vi säljer inte för att tjäna pengar utan för att vi tycker det är roligt att gå igenom allt vi har då vi äntligen har tid över till det. Allt vi säljer lägger vi ut i auktioner med 1kr:- utropspris!
Vill du köpa Prylar under längre tid!? vill du vi håller på dina vinster så går det bra! detta gör att du tjänar in pengar på att samfrakta större mängder. Bara hör av dig till mig på chatten så tar jag fram en låda.
Det ända kruxet jag begär vid att samfrakta under längre tid för avhämtning/betalning av endast 1 frakt är att vinsterna alltid betalas inom 3 dagar efter avslut.(då betalar du utan frakt tills du känner dig nöjd)

Vi vill att du/ni som köpare blir nöjda!. Då blir vi glada och då har vi fått det vi vill ha ut av att vi gör detta.
99.9% av det vi säljer är begagnade prylar, mestadels kommer från loppisar & secondhands.

Vi Lägger ut Saker med jämna mellanrum, vi samfraktar och vi använder oss av olika emballage, kartong, bubbelplast, plast, papper m.m och vi packar varje vara så det är hållbart fram till vinnaren av auktionen! PS. Man kan swisha eller betala genom traderas betaltjänster!. Tack för oss MVH. Prylhem