Retrospelbutiken
Varberg • Reg. januari 2009

Butiksinformation och köpvillkor

Välkommen till Retrospelbutiken.se


Detta är en avdelning av Spelbutiken.se där vi säljer massa gamla klassiker, såväl nya som begagnade.

Vi erbjuder Sveriges överlägset största sortiment av TV-spel.

Vårt sortiment innehåller allt från Nintendo 8-bit till Playstation 3, Wii och Xbox 360.

Har du gamla spel som bara skräpar i garderoben? Vi köper in alla TV-spel till alla format, så det läggs hela tiden upp nya spel till försäljning.

Vi har support på livechat och telefon (0340-646630).

Köp med trygghet. Beställ nu, betala 14 dagar senare.Priser
Samtliga priser är inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, fördröjning av produktsläppningar, prisjusteringar, ändringar av tekniska specifikationer och leveransförseningar utanför vår kontroll.

Frakt
Vi har 0 kr i frakt på alla beställningar, förutom på Brädspel och Kortspel, frakt för dessa är 49 kr.

Åldersgräns
Du måste vara 18 år eller äldre för att beställa. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Spelbutiken Sweden AB lider ekonomisk skada polisanmäles.

Leveranstider
Normalt sett kommer försändelsen fram inom 2-5 arbetsdagar. Om vi inte skickar din försändelse inom denna tid, så kommer du kontaktas om anledningen av förseningen. Du har då rätt att häva köpet utan kostnad.

Vi skickar våra saker på måndagar och torsdagar, så beställningar som görs efter kl 9 ungefär de dagarna skickas då vid nästa leveranstillfälle.

 

Reklamation & garanti

Är det något som inte riktigt fungerar med din beställning? Kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig med att lösa det.

Vår garanti innebär du får 1 års garanti även på begagnade produkter. Om något problem uppstår, kan du utnyttja vår kostnadsfria frisvarstjänst, för att få ditt spel utbytt mot ett manuellt testat exemplar. Du har dessutom 3 års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen.

Om köpet hävs på riktiga grunder, antingen via ångerrätt eller reklamation, så kommer en återbetalning att göras till kund inom 30 dagar.