Comic_Kingdoms

Comic_Kingdoms

|Samfrakt 1 dag

Om butiken

Sigtuna | Reg. March 2010

Hej alla kära entusiaster!
Nu har vi funnits på Tradera i över 10 år, vilket i sig är helt otroligt och det känns lämpligt med en kort FAQ med vanligt ställda frågor och svar, samt lite feedback som måste svaras på. Jag vill även tillägga att jag aldrig lägger till extra kostnader för frakten (som vissa andra säljare), jag står själv för packmaterialet och tidsåtgången.
Tack för att ni läser detta och tack för att ni är såna fantastiska entusiaster!

1. Finns bilagan med i tidningen?

Om det finns en specifik bilaga i tidningen så skriver jag det i annonsen. Vissa mindre bilagor kan jag däremot missa ibland så som reklambilagor och prenumerationsbilagor

2. Jag fick inget skydd till tidningen i kuvertet.

Jag ska försöka förklara detta så grundligt som möjligt.
PostNord har egentligen 2 st frimärkesvariationer som jag använder, 2 frimärken á 100 gram & 3 frimärken á 250 gram.
När en tidningen är beställd så är det generellt 2 frimärken som gäller och då har jag bara 100 gram att tillgodose. En serietidning väger generellt mellan 60 & 80 gram (sen finns det givetvis tyngre också), ett kuvert väger 15 gram och en plastficka väger 2-3 gram. Efter det så finns det sällan tillräckligt med gram kvar för att lägga till en kartongbit i kuvertet (som väger generellt 20-30 gram. Om ni vill ha skydd till en tidning så är ni välkomna att kontakta mig, då lägger vi till ett dyrare fraktalternativ. Och givetvis så lägger jag till skydd om vikten tillåter det.

3. Hur paketerar du tidningarna?

Så länge det är spårbar frakt som är vald (läs nr 2 för frakt med frimärken) så paketeras tidningarna i plastficka, tidningspapper, kartong och fraktpåse.

Ett jättetack till alla återkommande och nya kunder! Och om ni har några frågor eller funderingar så är ni alltid välkomna att kontakta mig :)
Mvh
Dennis

Säljaren har inte angett någon information