StrömsBowlingshop
Butik Malmö • Reg. mars 2013

Butiksinformation och köpvillkor

Ströms Bowlingshop är en av Sveriges största och ledande klotshopar och finns även som fysisk butik sen 1997 i centrala Malmö. Jag som står bakom heter Anders Ström och har arbetat med bowling sen 1975. Har varit elitspelare, coach för några elitserielag och tagit ett 20-tal SM-medaljer varav 3 SM-guld som både spelare och ledare. Är anlitad av Skånes Bowlingförbund som teknisk funktionär vid deras läger och vid SM och EM. Som klotborrare borrar jag i snitt 10-20 klot om dagen och lyckats borra till både nybörjare och världsmästare. Ca 6000 unika kunder finns i mitt klottborrarregister, där snittkunden har borrat ca 10 klot.

Ströms Bowlingshop säljer framförallt klot till aktiva spelare, men även tillbehör som väskor och skor mm. Ströms Bowlingshop besöker regelbundet olika klubbar som vill veta mer om bowling.

För övrig brinner jag för bowling och det känns som ett privilegierat jobb att försöka hjälpa de spelare jag kommer kontakt med. Oavsett om det är rena nybörjare eller världsmästare. Ärligt talat så tycker jag varenda kund är intressant oavsett vad de vill. Mitt mål är att du ska vara nöjd och att all bowlingutrustning ska komma till dig till så lågt pris som möjligt och vara av absolut bästa kvalité. För att kunna detta har Ströms Bowlingshop bla egen USA import sen 1995, men även höga omsättningsbaserade rabatter hos de svenska bowlinggrossisterna.

Med allt så vill jag bara berätta för dig att du kan vara helt säker när du anlitar Ströms Bowlingshop. Du når mig på 040-79517, 0705-125294 eller info@stroms.biz. Välkommen!