Du använder Internet Explorer 11. Vi saknar stöd för denna webbläsare och vi rekommenderar att du uppgraderar till någon av följande: Edge, Chrome, Firefox.

trippolo
Butik Västervik • Reg. oktober 2013

Butiksinformation och köpvillkor

Trippolo är en modern secondhand-butik med böcker, film, musik, tv-spel, hemelektronik, lego, pussel och sällskapsspel. Butiken är belägen i Västervik. 

I Trippolos tradera-butik kommer du främst hitta film, musik och böcker. Butiken kommer byggas upp under 2016 och med tiden blir det fler och fler varor. Frakt tillkommer alltid på ditt köp och betalning sker till bankkonto i Swedbank. 

När du gjort din beställning i vår tradera-butik får du ett mejl ifrån Trippolo så fort vi hinner med betalningsinstrukioner. Har du beställt flera varor räknas frakten om.

Beställer du varor efter klockan 18 får du mejl dagen efter med betalningsinstruktioner. 

Ditt paket skickas så fort som möjligt när din betalning är noterad på vårt konto. Mycket viktigt att du anger ditt tradera-alias som betalningsavsändare. Omärkt betalning får upp till sju dagars extra leveranstid. Vi arbetar ständigt för att din leveranstid ska bli så kort som möjligt och vill helst att du får dina varor så snabbt det bara går. 

Vi ger alltid omdömen för alla köp. Det kan dock dröja innan du får ditt omdöme då vi ibland har hög arbetsbelastning. 

Är du inte nöjd efter leveransen är du välkommen att höra av dig!