Plantanica

Om butiken

Veddige | Reg. May 2015

Vi säljer nya kläder. Vi fokuserar på att hitta partier som blivit över av olika anledningar, det kan vara allt från nya märkeskläder till annat du kan ha nytta eller glädje av. Att köpa upp sådant som redan har producerats men som blivit över av olika anledningar ser vi som en form av återbruk. Vi tänker på miljön så att ta tillvara på saker är viktigt för oss. Just nu har vi massor av nya märkeskläder inne.
Du hittar hela vårt kläd sortimenten på tradera. Det kommer in nytt varje vecka.

Vi tillverkar också vackra och stabila växtstöd i metall; blompinnar, orkidestöd, bågar, torn mm Vi har ett stort utbud av Hoya / Aroider / Begonia. Spännande och ovanliga fröer till både krukväxter, suckulenter och perennfrö. Tillbehör till odling så som krukor, amplar, blompinnar, etiketter.
Delar av vårt växtsortiment, fröer och odlingstilllbehör hittar du här på Tradera.

Har du frågor så skicka ett meddelande, svarar oftast inom en arbetsdag.

Butiksinformation och köpvillkor

- Plantanica Vi säljer växter, fröer, växtstöd odlingstillbehör. Nytt för i år är att vi även börjar sälja kläder.

-Köpvillkor hos Plantaica på Tradera.Genom att handla av oss har du läst och godkänt köpvillkoren.Betalning skall vara oss till handa inom 5 dagar. Mindre mängd fröer skickas med Posten - leveranstid 3 - 30 dagar. Övriga produkter skickas spårbart med DHL till ombud - leveranstid ca 1 - 12 dagar. Samfraktar köp i Tradera butiken som sker vid samma köptillfälle. Autkioner och Köp som sker vid olika köptillfällen men inom ett dygn så kontakta oss för samfrakt. Vid samfrakt av olika köp så kan en högre fraktkostnad uppstå. Köparen betalar alla fraktkostnader i Tradera eller så gör vi en justering av fraktkostanden direkt innan betalning. Plantanica äger rätt att välja hur samfrakten skall ske.Outlösta paket som kommer i retur till oss debiteras köparen med en kostnad på 350 kr. Köparen har lagstadgat ångerrätt på 14 dagar. Köpen skall kontakta oss innan en vara returneras. Köparen betalar och ansvarar för varan under returen. Varan skall vara i oskadd och  originalförpackning med alla etiketter och lappar kvar. Har skada uppkommit eller om om varan ej är i originalförpackning med all etiketter och lappar kvar har Plantanica rätt att minska beloppet som skall återbetalas.Reklamation - synlig skada på paket anmäls direkt hos ombudet, därefter till oss inom 3 dagar. Dold skada: är något i paket skadat  skall det anmälas till oss inom 3 dagar.Bifoga bilder  och så tydlig beskrivning som möjligt av skadan. Spara allt emballage. Vid reklammation av förstörd eller försvunnen vara har Plantanica rätt att bestämma om det ska ersätta med ny likvärdig vara eller om återbetalning av del eller hela beloppet skall ske. Färgåtergivning på produkter kan skilja sig åt beroende på dator, telefon och inställningar osv och är ingen orsak för reklamation.Katt och Hund finns i hemmet, ifall någon är väldigt allergisk.

Kontakt

-PlantanicaKontakta oss genom traderas meddelande funktion eller skicka mail till oss på tradera@plantanica.seVi svarar oftast inom en eller ett par vardagar??