Spelerill-Widdex_G

Spelerill-Widdex_G

|Samfrakt 1 dag

Om butiken

Stockholm | Reg. September 2017

Spelerill-Widdex_G drivs av Simon ("Widde") och Gustaf ("Tenchio"), två f.d. spelsamlare som nu har som mål att driva den billigaste, kvalitativaste och mest effektiva tv-spelsbutiken på Tradera. Du handlar tryggt hos oss med 99,75% nöjda köpare. Vi köper och säljer spel till alla format. 

Butiksinformation och köpvillkor

Widdex_G är ett enmansföretag som fokuserar på TV-spelsförsäljning. Med bas i Mariannelund kunna ge kunderna ett brett sortiment av tv-spel till traderas lägsta priser med låg fraktkostnad och snabb leveranstid! Widdex_G strävar efter att redan nästa dag kunna ge kunden sin vara! Förutsättning är då givetvis att betalningen har inkommit innan 13.00 på en vardag med postnord som leveransallternativ. Fodralet är aldrig sprucket eller sönder om det inte specifikt är visat i annonsen.

Samfrakt Vid köp av flera objekt så samfraktar jag givetvis och då betalar du enbart den högsta fraktkostnaden om schenker finns som fraktallterntiv! Vid varor som jag tar 45kr i frakt blir fraktkostnaden enligt nedan: 1: 45kr (Posten,Bubbelplastkuvert) 2-3 55kr (Posten spårbart brev) 4-15: 59kr (Schenker) Observera att jag erbjuder frifrakt vid köp utav 8st annonser där alla artiklar understiger 99kr i styckpris! Detta gäller även Disney Infinity Figurer och Skylanderfigurer. Kombinera fritt så det blir 8 annonser! All betald frakt betalas tillbaka i detta fall! Då jag använder traderas betallösning så kommer frakten att adderas för varje annons, men du betalar givetvis enbart den högsta schenkerfrakten. Mellanskillnaden betalas tillbaka om det noteras! Varan skickas efter betalning via traderas betaltjänst. Betalning förväntas inom 5 bankdagar om vi inte kommit överens om något annat. Jag kan vänta tills löning men hör av er innan ni köper så jag vet detta! Vid utebliven betalning skickas en påminnelse ut. Besvaras inte denna inom 5 dagar, läggs objektet upp på nytt. Alla små paket (Under 1kg) postas i regel samma dag där betalningen har bekräftats innan13.00! Alla köp efter 13.00 skickas i regel inom 24 timmar! Vid större leveranser kan det i enstaka fall ta någon dag extra, i synnerhet i slutet av månaden. Vänligen ha överseende med att jag INTE skickar varor på helgdagar! Avhämtning: Jag accepterar enbart avhämtning på varor som tilsammans väger över 1kg! Vänligen respektera detta. Bortrest: Jag kommer vara bortrest: Ångerrätt: 14 dagars ångerrätt gäller vid köp av varor som överstiger 500kr och gäller från att du mottagit varan. Köparen står för samtliga fraktkostnader och återbetalning sker när jag mottagit varan. Ångerrätten gäller inte om du brutit förseglingen på ett inplastat spel eller försämrat skicket på något annat sätt. Vinstmarginalbeskattning (VMB) tillämpas på begagnade varor.