RetroTrade

RetroTrade

|Samfrakt 7 dagar

Om butiken

Örsjö | Reg. November 2017

OBS! Från 6 juni till 17 juni är vi bortresta och kan tidigast skicka varor den 18 juni.
Välkommen till min Traderabutik här hittar du massor av retro, antikt, allmoge och kuriosa. Från och med september 2021 på Armaturvägen i Örsjö utanför Nybro med möjlighet till avhämtning och lagerförsäljning, öppet efter överenskommelse.
Jag lägger stor vikt vid att ge en god service så tveka inte att höra av er, såväl innan som efter köp.

Butiksinformation och köpvillkor

Retro-Antikt är en Traderabutik som grundar sig i ett stort intresse för inredning och antikviteter. Från och med september 2021 finns vi på Armaturvägen i Örsjö utanför Nybro med möjlighet till avhämtning och lagerförsäljning, öppet efter överenskommelse. KONTAKT: Mobil: 070-2820760. Vi erbjuder högsta service och säker e-handel till rimliga priser. Innehar F-skattsedel.

Köpvillkoren följer Konsumentverkets rekommendationer. Mitt mål är alla som handlar i min Traderabutik ska vara nöjda efter affären. Uppstår frågetecken ta alltid kontakt med mig så snabbt som möjligt. Alla försändelser skickas försäkrat och spårbart med Schenker - för din säkerhet (om inte annat överenskommes). Om olyckan är framme vid frakten så ska ni direkt höra av er till mig och fotografera skador samt förpackning. Jag hjälper till med det och ser till att ni får kompensation för det skadade.

Kontakt

- Mobil: 070-2820760, e-post: bulinka@mail.ru