fröbanken
kvänum • Reg. november 2018

Butiksinformation och köpvillkor

Vi som driver fröbanken.se heter Daniel & Maria och bor på en liten gård i Västra Götaland. Vi har själva ett brinnande intresse för ekologisk odling, förädling av frukt och grönt samt självhushållning. Vi odlar största delen av vår egen mat på friland, i växthus och inomhus för egen konsumtion och även för försäljning. Vi var tidigare bosatta i Luleå och odlade även där så vi har en hel del erfarenhet av att odla i kallare klimat och med en kortare säsong. På vår gård provar vi oss fram i odlingens värld, vi testar många av sorterna vi säljer och förädlar även en stor del av skörden. 


Vi har ett registrerat företag, betalar moms och skatt i Sverige. Alla våra fröer är datummärkta (bäst grobarhet före) och kan är spårbara och registrerade. Vi följer självklart konsumentköplagen.

Vårt lager är här i Sverige och vi skickar såklart allt direkt från oss till dig!


Vi har sålt andra produkter på tradera sedan 2007 och har under åren samlat på oss över 20.000 positiva omdömen här på tradera. 


Vi vet att det är viktigt med bra produkter, trygg & personlig service och snabb leverans och det kommer vi självklart att erbjuda även här i vår nya tradera-butik!

Vi tycker att alla kan odla och hoppas att våra fröer får din gård, balkong, stadsodling, guerillaodling, takodling, kolonilott, fönsterbräda eller ditt växthus att frodas!Genomför ditt köp via tradera och vi postar det så fort betalningen mottagits. 

Vi lämnar omdöme i tradera vid leverans. 


VI ERBJUDER SÅKLART SAMFRAKT:

Om du vill buda på flera olika auktioner och handla i olika omgångar, men ändå ha det postat tillsammans så avvakta med att betala tills du handlat klart. Räkna sedan ihop summan för dina köp och lägg till 10:- för porto för samfrakt.

Du ska alltså betala frakten på 10kr EN GÅNG PER LEVERANS. Skickar vi allt i samma paket ska du inte betala mer än 10 kr.


EN LEVERANS KOSTAR ALLTSÅ MAX 10 KR OAVSETT HUR MÅNGA PÅSAR SOM ÄR I PAKETET.


Ibland fungerar det inte med samfrakt i traderas betallösning, kolla då VINNARMAIL FÖR BETALINFO & SAMFRAKT.


Tveka inte att kontakta oss vid frågor, vi svarar så fort vi kan!

frobanken.se@gmail.com