albertina123

|Samfrakt 3 dagar

Om

Jämjö | Reg. September 2006

Tack för att du bjuder på våra auktioner. Grattis till dig som vinner!
OBS! JAG KAN ENDAST LÄMNA IN PAKET OCH BREV TISDAG OCH FREDAG UNDER EN TID FRAMÖVER!
De auktioner vi lägger upp är antingen begagnade eller nya alster. Vid uppläggning av en auktion så uppger vi en så saklig information som vi kan, vill du veta mer så maila oss. Finns det ev. fel eller brister så uppger vi detta som ex. brukskick, nagg eller andra brister.

Vi försöker att använda begagnade kartonger och vadderade påsar etc. så lång det är möjligt!
Behövs det köpas vadderade påsar, kartonger, bubbelplast, wellpapp, kuvert (emballage) etc, så får du som köpare betala för detta. Vi tar ut en kostnad från 15 kr och uppåt, detta anges i fraktkostnaden.

Porto och fraktkostnaden som uppges i auktionen gäller inom Sverige, för utlandet gäller en annan taxa. Vi kontaktar er som vinner auktioner från utlandet med aktuellt pris. Även till utlandet tar vi ut en kostnad av emballage från 15 kr och uppåt, detta anges i porto respektive fraktkostnaden.

Du har olika betalningssätt att tillgå när du ska betala din vinst/vinster, vinner du flera så avvakta tills vi återkommer med exakt fraktkostnad. Vi tar även swish, men vi vill inte att du sänder pengar i kuvert, det tar vi inte ansvar för.

Vi samman fraktar auktioner som sker inom 7 dagar, vi kontaktar dig, med aktuell fraktkostnad. Du som vinner en eller flera auktioner (samma dag) skall betala in den aktuella summa inom 3 dagar (om inte du och vi har gjort upp om någonting annat), är det så att du har vunnit en auktion och har lagt bud på en eller flera auktioner längre fram, så ta kontakt med oss i samband med den eller de auktioner du har vunnit, så kontaktar vi dig hur den aktuella betalningen skall ske.

Det är absolut inte du som kund som bestämmer hur betalningen skall ske. Vi skickar vinsten inom 3 dagar efter att vi sett att betalning är inne på "utbetalningssida" på Tradera. Då vi har jobb, familj, hus, hundar etc så tar vi också 3 dagar på oss att sända iväg ditt paket. Våra ombud är ex Posten, Schenker, DHL de sänder försändelser måndag - fredag kl. 10.00, under storhelger så sänds paketen senare.

Vi packar alla auktioner väl. De som innehåller ömtåligt gods, sätter vi röda lappar som ex "GLAS, ÖMTÅLIGT GODS" etc. Vi tar inte ansvar för postens eller annat fraktbolags strulighet, skulle något vara trasigt vid leverans till dig så får du ta kontakt med respektive fraktbolag eller "borttappade brev", så tar du kontakt med PostNord, vi skriver alltid avsändare på brev.

Du som får dina vinster sända med Schenker, DHL, Bussgods eller rekommenderade brev (PostNord) följ din försändelse på din sida på Tradera. Där ser du allt från att frakten är bokad till att vinsten kommer till dig med ett sms meddelande.

Vi accepterar inte delbetalning eller delning av en auktion, du kan inte "tar för givet" eller "tro att det går bra" för den aktuella auktion. Delbetalning finns numera på Tradera som ett tillval, var god och läs vad som gäller för detta.

Skulle du som vinnare ej lösa ut ditt paket och paket därefter kommer i retur och vi då måste bli tvungna att lösa ut försändelsen, så får du stå för denna kostnad. Det är inte vi som inte har löst ut försändelsen. Vi kommer inte att återbetala varken vinstsumman eller fraktkostnaden då vi är oskyldiga till att försändelsen ej är uttagen. Detta blir ett extra jobb för oss som säljare. Därefter så kommer du att bli blockerad från vår sida.

Vid spårbar adress sändning och som uppges vid bokningen som aktuellt utlämningsstället, det är den adress som vi sänder till, skulle du vilja ha den till din "sommar/vinter adress" (tillfällig adress), så kontaktar du oss innan du lägger bud och kollar om det är okej. Vill du ha det sänt till ett annat utlämningsställe, än det som uppges vid bokningen, så får du själv ändra i din profil på Tradera, det är inget som vi gör.

När du har läst igenom denna information från oss, så accepterar du våra villkor för våra auktioner när du lägger ett bud och eventuellt vinner.

Är det något du undrar så maila innan du lägger bud, efter att du har lagt bud är du juridisk bunden att betala och fullfölja ditt åtagande gällande aktuell auktion.

Då vi är privatpersoner så gäller ingen ånger eller återköp av en auktion.

Lycka till i din budgivning!

25 apr 13:10
25 kr0 bud
26 apr 12:20
120 kr0 bud
28 apr 16:39
25 kr0 bud
25 apr 13:09
350 kr0 bud