utgplus

utgplus

|Samfrakt 3 dagar

Om

Njurunda | Reg. February 2007

Mitt Traderakonto är registrerad i februari 2007 så du handlar av en erfaren och professionell traderasäljare och kan känna dig trygg med ditt köp och framför allt - EN SNABB LEVERANS GARANTERAS ALLTID! Jag har inget företag så du handlar av en privatperson, det finns inget öppet köp, och tänk på att du måste fullfölja ditt köp på tradera om du budar på auktionsobjektet enligt traderas regler.
Samfraktar auktionsobjekt som slutas inom 3 dagar men kan ju självfallet vänta in andra auktioner också för samfrakt om du meddelar sådant önskemål. Jag tar ej ansvar för postens slarv med leveranser som går med frankerade postförsändelser, så välj en leveransmetod som har ett online sökbart kolli nummer vid inköp av dyrare objekt överstigande 500kr eller för antika objekt som inte går ersätta om försändelsen försvinner på posten.
Jag kan använda rabattfrimärken och frankera brev leveranser, de är ganska dyra i inköp men ger vissa fördelar med billigare fraktpris framför allt till utrikes leveranser, Finland, Norge och Danmark.
Om du har speciella önskemål på hur frakten ska arrangeras om du vill ha en angiven speditör och liknande önskemål, så att det exempelvis inte blir för långt att åka till utlämningsstället, så går det självfallet att lösa och vi har en sådan dialog efter avslutade auktioner.

Din sökning matchade tyvärr inte någon annons

Tips!
  • Spara sökningen på bokmärket
  • Kolla att du söker i rätt kategori
  • Gör sökningen mer exakt med “citattecken”
  • Bredda din sökning med asterisk*