ItsJessDesign

ItsJessDesign

|Samfrakt 3 dagar

Om

Varberg | Reg. May 2007

Älskar du vackra saker? Och speciellt vackra smycken? Då tycker jag att du ska ta en titt på mina annonser.

Jag heter Jessica och jag designar smycken på min fritid. Alla smycken är unika eftersom jag nästan aldrig gör två som är exakt likadana.

Det är alltid hög kvalitet på materialet jag köper in. Oftast använder jag äkta ädelstenar, pärlor och Swarovskikristaller (Swarovski har de finast slipade kristallerna i världen) i alla upptänkliga färger och mönster, även om min personliga favoritfärg är turkos/grön.

Delarna till mina smycken beställer jag hem från nätbutiker i Sverige, men även från många olika länder bla USA, England, Frankrike, Tyskland, Singapore, Kina och Hong Kong. Priserna blir lite högre pga frakt och tull men vill man ha unika smycken som man inte kan hitta i Sverige, så får det kosta lite tycker jag! Letar hela tiden efter nya vackra saker som jag kan använda i mina smycken, så håll utkik!

Om nån har önskemål om ändringar eller andra färger mm så löser jag det mesta i mån av tid (har ett heltidsjobb förutom min smyckestillverkning) och tillgång till material. All metall jag använder är för övrigt fri från nickel, bly och kadmium.